Merhabalar, başlıkta belirttiğim Nike Renew Retaliation TR model ayakkabıyı Aydın/Nazilli'de Sarıyıldız isimli orijinal ürün satan bir mağazadan satın aldım. 42.5 numara olan ürün mağazada kısa vadede "açılırsa rahat olur" gibi geldi. Eve geldim ve "pandemi" dolayısı ile hiç dışarı çıkmadığımdan, çıksam da terlikle çıktığımdan 3 ay boyunca giymedim. Birkaç gün önce 2 saatlik bir giyme fırsatım oldu ve ayağımın topuk ve ön parmak kısımlarını sıktığını fark ettim. Ayakkabıyı yalnızca 2 saat giydim. Kullanım hatası, açılma, yırtılma söz konusu değil. Mağaza fiyatı yaklaşık 500 lira civarında. Fişim yok fakat Online fatura kesildiğinden dolayı Sarıyıldız mağazasında kesinlikle kaydı duruyordur. Nazilli içerisinde yaşayan varsa bunu teyit edebiliriz mağazadan, dışarıdan biri almak isterse de mağazaya gidip bir nüsha isteyebilirim. Gözünüzü yormadan okuyabilmeniz için ayakkabıyı anlatacağım. Görsel eklemek yerine, eğer yasak değilse halihazırda oluşturduğum bir ilanın linkini de bırakabilirim.
Ayakkabı modeli: Nike Renew Retaliation TR.
Numarası: 42.5.
Durumu: Yeni (bir kez, 2 saat kullandım.)
Kondisyonu: Sıfır gibi, hatasız.
Düşündüğüm fiyat: 420,
Görsel konusunda dilerseniz konuya eklerim, dilerseniz ve yasak değilse bir ilan linki eklerim.
Ayakkabı modeli: Nike Renew Retaliation TR.
Numarası: 42.5.
Durumu: Yeni (bir kez, 2 saat kullandım.)
Kondisyonu: Sıfır gibi, hatasız.
Düşündüğüm fiyat: 420,
Görsel konusunda dilerseniz konuya eklerim, dilerseniz ve yasak değilse bir ilan linki eklerim.
Son düzenleyen: Moderatör: