Cankare20 Decapat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #1 30 euro sınırı 21 Ağustos'da başlıyor diye biliyorum. Ben de başlamadan ayakkabı almayı düşünüyorum. Şu an alsam gümrükten geçer mi? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ağustos 2024
30 euro sınırı 21 Ağustos'da başlıyor diye biliyorum. Ben de başlamadan ayakkabı almayı düşünüyorum. Şu an alsam gümrükten geçer mi?
Ozz2018 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2018 Mesajlar 3.520 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #2 Cankare20 dedi: 30 euro sınırı 21 Ağustos'da başlıyor diye biliyorum. Ben de başlamadan ayakkabı almayı düşünüyorum. Şu an alsam gümrükten geçer mi? Genişletmek için tıkla... Denemen lazım ne kadar hızlı geldiğine bağlı. En kötü ihtimal iade edersin zararın olmaz.
Cankare20 dedi: 30 euro sınırı 21 Ağustos'da başlıyor diye biliyorum. Ben de başlamadan ayakkabı almayı düşünüyorum. Şu an alsam gümrükten geçer mi? Genişletmek için tıkla... Denemen lazım ne kadar hızlı geldiğine bağlı. En kötü ihtimal iade edersin zararın olmaz.
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.869 Çözümler 175 7 Ağustos 2024 #3 Yani mantıken sınırlama 21'inde başlayacakken 150 euro altı bir ürün alırsanız geçecektir. Neyi soruyorsunuz burada?
Yani mantıken sınırlama 21'inde başlayacakken 150 euro altı bir ürün alırsanız geçecektir. Neyi soruyorsunuz burada?
3 395014 Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.556 Çözümler 1 7 Ağustos 2024 #4 Görkem Umut dedi: Yani mantıken sınırlama 21'inde başlayacakken 150 euro altı bir ürün alırsanız geçecektir. Neyi soruyorsunuz burada? Genişletmek için tıkla... 21'ine kadar gümrüğe gelir mi diye sormak istemiş arkadaş galiba.
Görkem Umut dedi: Yani mantıken sınırlama 21'inde başlayacakken 150 euro altı bir ürün alırsanız geçecektir. Neyi soruyorsunuz burada? Genişletmek için tıkla... 21'ine kadar gümrüğe gelir mi diye sormak istemiş arkadaş galiba.
Cankare20 Decapat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #5 Görkem Umut dedi: Yani mantıken sınırlama 21'inde başlayacakken 150 euro altı bir ürün alırsanız geçecektir. Neyi soruyorsunuz burada? Genişletmek için tıkla... 21 Ağustos olmadan Türkiye'ye gelip gümrükten geçer mi? Diye sormak istedim.
Görkem Umut dedi: Yani mantıken sınırlama 21'inde başlayacakken 150 euro altı bir ürün alırsanız geçecektir. Neyi soruyorsunuz burada? Genişletmek için tıkla... 21 Ağustos olmadan Türkiye'ye gelip gümrükten geçer mi? Diye sormak istedim.
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.869 Çözümler 175 7 Ağustos 2024 #6 Cankare20 dedi: 21 Ağustos olmadan Türkiye'ye gelip gümrükten geçer mi? Diye sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Geçebilir de geçmeyebilir de. Alınacak bir risk olduğunu düşünmüyorum. Buna ne Nike cevap verebilir, ne biz cevap verebiliriz, ne de Nike'ın kullandığı kargo şirketi cevap verebilir.
Cankare20 dedi: 21 Ağustos olmadan Türkiye'ye gelip gümrükten geçer mi? Diye sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Geçebilir de geçmeyebilir de. Alınacak bir risk olduğunu düşünmüyorum. Buna ne Nike cevap verebilir, ne biz cevap verebiliriz, ne de Nike'ın kullandığı kargo şirketi cevap verebilir.
Cankare20 Decapat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #7 Ozz2018 dedi: Denemen lazım ne kadar hızlı geldiğine bağlı. En kötü ihtimal iade edersin zararın olmaz. Genişletmek için tıkla... Nasıl iade yapıcam gümrükte kalırsa ?
Ozz2018 dedi: Denemen lazım ne kadar hızlı geldiğine bağlı. En kötü ihtimal iade edersin zararın olmaz. Genişletmek için tıkla... Nasıl iade yapıcam gümrükte kalırsa ?
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.869 Çözümler 175 7 Ağustos 2024 #8 Gümrükte kalırsa ürünün gümrük vergileri ve vergi adı altında çıkan diğer ücretlerini ödemediğiniz sürece gümrükten çıkartamazsınız.
Gümrükte kalırsa ürünün gümrük vergileri ve vergi adı altında çıkan diğer ücretlerini ödemediğiniz sürece gümrükten çıkartamazsınız.