Nike siparişinde T.C. kimlik numarasını vermemek sorun yaratır mı?

chivox

Femtopat
Daha fazla  
Nike siparişimde yurt dışından gelecek ayakkabı için T.C. kimlik numaramı vermedim. Bu gümrükte sorun yaratır mı?
T.C. vermeyip siparişine ulaşan oldu mu?

Nike siparişimde yurt dışından gelecek ayakkabı için T.C. Kimlik numaramı vermedim. Bu gümrükte sorun yaratır mı?
T.C. Vermeyip siparişine ulaşan oldu mu?

Muhtemelen gümrükden geçemez.

Nike'ı bilmem ama Aliexpress'ten sürekli alışveriş yaparım. Hiç T.C.K.N.'mı vermedim. Sıkıntı yaşamadım.

Çalıntı bir şey geçmiyorsan T.C. verin sıkıntı olabilir.

Hocam T.C. numaralarının bir olayı kalmadı MERNİS sızıntıları sağ olsun. Boşu boşuna riske atmışsınız. Gelmezse yapacak hiçbir şeyiniz yok. İade olmasını beklersin en kötü.

Hocam T.C. Numaralarının bir olayı kalmadı MERNİS sızıntıları sağ olsun. Boşu boşuna riske atmışsınız. Gelmezse yapacak hiçbir şeyiniz yok. İade olmasını beklersin en kötü.

Aradım şimdi gümrüğe gelince mail atarlarmış orada verecekmişim T.C.

Nike siparişimde yurt dışından gelecek ayakkabı için T.C. Kimlik numaramı vermedim. Bu gümrükte sorun yaratır mı?
T.C. Vermeyip siparişine ulaşan oldu mu?

Sence gümrük işlemlerinin tamamlanması için kimlik numaran niye isteniyor olabilir? Resmi evraklar için olabilir mi?

Eğer vermezsen o sipariş geri gider ya da takılır kalır orada. Sonra uğraş dur.
Gümrüğe ulaşınca mail atıyorlarmış orada T.C. verebilirmişim.

T.C. numaranız isminiz gibi zaten her yerde kullanılıyor, sorun etmenize gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…