S SpectrumXs Centipat Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 205 3 Kasım 2019 #11 emın12 dedi: Ben internetten gördüğüm cm kalıbıyla ayağımı ölçtüm 43 çıktı acaba küçük mü gelir? Genişletmek için tıkla... Yıllardır nike krampon, halısaha kullandım. Kullanıyorum da nike da her zaman normal spor dan 1 numara büyük alman gerek. Çoraplı çorapsız fark etmez. Çorapın artısı bileği daha sıkı kavraması. Fakat daha çok terleme yapıyor.
emın12 dedi: Ben internetten gördüğüm cm kalıbıyla ayağımı ölçtüm 43 çıktı acaba küçük mü gelir? Genişletmek için tıkla... Yıllardır nike krampon, halısaha kullandım. Kullanıyorum da nike da her zaman normal spor dan 1 numara büyük alman gerek. Çoraplı çorapsız fark etmez. Çorapın artısı bileği daha sıkı kavraması. Fakat daha çok terleme yapıyor.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.354 Makaleler 42 Çözümler 276 3 Kasım 2019 #12 O zaman olur.
E emın12 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2018 Mesajlar 137 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 3 Kasım 2019 #13 Mithat Berhan dedi: O zaman olur. Genişletmek için tıkla... zaten nikenin ayakkabı numarası bulma diye bir tablosu var 26 cm 42.5 diyor benimkide 26 cm çıktı. inş olur. Cevaplarınız için teşekkürler.
Mithat Berhan dedi: O zaman olur. Genişletmek için tıkla... zaten nikenin ayakkabı numarası bulma diye bir tablosu var 26 cm 42.5 diyor benimkide 26 cm çıktı. inş olur. Cevaplarınız için teşekkürler.