CLANSA Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 1.349 Makaleler 1 Çözümler 5 Bugün 19:14 #1 Arkadaşlar Nike Tech Fleece ceket almak istiyorum da yapısı nasıl ince mi? Mersin'de yaşıyorum, kış için sıcak tutar mı bu ceket? Üstüne bomber ceket giymeyi düşünüyorum.
Arkadaşlar Nike Tech Fleece ceket almak istiyorum da yapısı nasıl ince mi? Mersin'de yaşıyorum, kış için sıcak tutar mı bu ceket? Üstüne bomber ceket giymeyi düşünüyorum.
ahmttunc Decapat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 5.004 Çözümler 4 Bugün 19:17 #2 İnce değil. Aşırı kalın da değil.
CLANSA Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 1.349 Makaleler 1 Çözümler 5 Bugün 19:25 #3 ahmttunc dedi: İnce değil. Aşırı kalın da değil. Genişletmek için tıkla... Sıcak tutma açısından nasıl peki?
ahmttunc dedi: İnce değil. Aşırı kalın da değil. Genişletmek için tıkla... Sıcak tutma açısından nasıl peki?
bukix06 Decapat Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 22:03 #4 CLANSA dedi: Sıcak tutma açısından nasıl peki? Genişletmek için tıkla... Bence yeterli, orjinal alacaksınız değil mi?
CLANSA dedi: Sıcak tutma açısından nasıl peki? Genişletmek için tıkla... Bence yeterli, orjinal alacaksınız değil mi?
CLANSA Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 1.349 Makaleler 1 Çözümler 5 43 dakika önce #5 bukix06 dedi: Bence yeterli, orjinal alacaksınız değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam orijinal alacagim. Kışlık ceket arıyordum da bunu dusunmustum.
bukix06 dedi: Bence yeterli, orjinal alacaksınız değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam orijinal alacagim. Kışlık ceket arıyordum da bunu dusunmustum.
bukix06 Decapat Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 33 dakika önce #6 CLANSA dedi: Evet hocam orijinal alacagim. Kışlık ceket arıyordum da bunu dusunmustum. Genişletmek için tıkla... Bugün gidip baktım malzemesi hoşuma gitti görüntüsüde iyi bence alınır mantıklı.
CLANSA dedi: Evet hocam orijinal alacagim. Kışlık ceket arıyordum da bunu dusunmustum. Genişletmek için tıkla... Bugün gidip baktım malzemesi hoşuma gitti görüntüsüde iyi bence alınır mantıklı.
CLANSA Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 1.349 Makaleler 1 Çözümler 5 32 dakika önce #7 bukix06 dedi: Bugün gidip baktım malzemesi hoşuma gitti görüntüsüde iyi bence alınır mantıklı. Genişletmek için tıkla... Peki hocam kalin miydi ceket? Yani kis icin uygun mu yoksa mevsimlik mi?
bukix06 dedi: Bugün gidip baktım malzemesi hoşuma gitti görüntüsüde iyi bence alınır mantıklı. Genişletmek için tıkla... Peki hocam kalin miydi ceket? Yani kis icin uygun mu yoksa mevsimlik mi?
bukix06 Decapat Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 dakika önce #8 CLANSA dedi: Peki hocam kalin miydi ceket? Yani kis icin uygun mu yoksa mevsimlik mi? Genişletmek için tıkla... Genelde mevsimlik, kış ayında tek başına yeterli olmaz diye düşünüyorum.
CLANSA dedi: Peki hocam kalin miydi ceket? Yani kis icin uygun mu yoksa mevsimlik mi? Genişletmek için tıkla... Genelde mevsimlik, kış ayında tek başına yeterli olmaz diye düşünüyorum.