6 615069 Decapat Katılım 9 Ocak 2023 Mesajlar 543 15 Nisan 2025 #1 Sadece üst giyim olan Nike Tech'den almak istiyorum. A kalite çakma lazım şu anlık orijinal almayacağım. Bu tarz kalitede tech'i nereden alabilirim, öneri yapabilir misiniz? Teşekkürler.
Sadece üst giyim olan Nike Tech'den almak istiyorum. A kalite çakma lazım şu anlık orijinal almayacağım. Bu tarz kalitede tech'i nereden alabilirim, öneri yapabilir misiniz? Teşekkürler.
6 615069 Decapat Katılım 9 Ocak 2023 Mesajlar 543 15 Nisan 2025 #3 piuuu dedi: Bağcılar cello giyim. Genişletmek için tıkla... Sipariş veriliyorsa çok iyi olur bilmiyorum orayı. İstanbul çevresine gidemem.
piuuu dedi: Bağcılar cello giyim. Genişletmek için tıkla... Sipariş veriliyorsa çok iyi olur bilmiyorum orayı. İstanbul çevresine gidemem.
piuuu Picopat Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 159 15 Nisan 2025 #4 615069 dedi: Sipariş veriliyorsa çok iyi olur bilmiyorum orayı. İstanbul çevresine gidemem. Genişletmek için tıkla... Maalesef verilmiyor ama eğer istanbuldaysanız gerçekten gelmek çok basit Bağcılar meydanda zaten.
615069 dedi: Sipariş veriliyorsa çok iyi olur bilmiyorum orayı. İstanbul çevresine gidemem. Genişletmek için tıkla... Maalesef verilmiyor ama eğer istanbuldaysanız gerçekten gelmek çok basit Bağcılar meydanda zaten.