Dolaptan fotoğraftaki gibi bir Nike tech aldım ama internetten araştırdığımda böyle bir tech bulamadım da böyle bir tech var mı? Arka kol kısmı beyaz çünkü.
Nereden aldın? Link atar mısın?Dolaptan fotoğraftaki gibi bir Nike tech aldım ama internetten araştırdığımda böyle bir tech bulamadım da böyle bir tech var mı? Arka kol kısmı beyaz çünkü.
Dün sipariş verdim daha gelmedi orijinal olup olmadığını sormuyorum yanlış yazmışım böyle bir tech varmıDolaptan aldım
![]()
Dolap - İkinci El Alışveriş
Milyonların favori uygulaması Dolap’la tanışmaya hazır mısın? Dolap ile artık Kadın, Bebek&Çocuk, Ev&Yaşam, Erkek ve Elektronik kategorilerinde yeni bir dönem başlıyor. Seçkin markaların yeni ve etiketli, ikinci el, sıfır ve sahibinden ürünlerini almak da satmak da Trendyol güvencesi ile...link.dolap.com
Orijinal olup olmadığını sormuyor zaten bu modelden var mı diyor.Hocam orijinal değil. Açıklamada replika yazıyor. Replika demek orijinal olmayıp tıpatıp aynısı olmak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.