qu1ckburak Hectopat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 211 11 Eylül 2020 #1 Başlıktaki gibi giremiyorum TR'ye direkt MY oluyor çözüm var mı acaba?
Mercheng Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 1.694 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Bilmem 11 Eylül 2020 #2 qu1ckburak dedi: Başlıktaki gibi giremiyorum TR'ye direkt MY oluyor çözüm var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Bu linkten girmeyi deneyin: Resmi Nike Sitesi Nike; yenilikçi ürünler, deneyimler ve hizmetlerle dünya çapında sporculara ilham veriyor. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade. www.nike.com VPN açık kalmış olabilir mi?
qu1ckburak dedi: Başlıktaki gibi giremiyorum TR'ye direkt MY oluyor çözüm var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Bu linkten girmeyi deneyin: Resmi Nike Sitesi Nike; yenilikçi ürünler, deneyimler ve hizmetlerle dünya çapında sporculara ilham veriyor. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade. www.nike.com VPN açık kalmış olabilir mi?
Travis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2018 Mesajlar 1.607 Makaleler 2 Çözümler 7 11 Eylül 2020 #3 Nike.com yazıp da giriyorsan, ülkeyi değiştirmiş olabilirsin. Otomatik seçtiğin ülke IP'si açılır. Sitenin en altında bulunun ülke yerinden Türkiye seçtiğinde düzelecektir. Olur da olmazsa Resmi Nike Sitesi adresinden girmen gerekecektir. Son düzenleme: 11 Eylül 2020
Nike.com yazıp da giriyorsan, ülkeyi değiştirmiş olabilirsin. Otomatik seçtiğin ülke IP'si açılır. Sitenin en altında bulunun ülke yerinden Türkiye seçtiğinde düzelecektir. Olur da olmazsa Resmi Nike Sitesi adresinden girmen gerekecektir.