Kaann071 Picopat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #11 Hiçiyideğilim dedi: Benımkınde Vietnam yazıyor çakma büyük ihtimalle sağ olun hocam. Genişletmek için tıkla... Sizin ayakkabınız neden çakma olsun ki? Nike üretim tesisleri Çin, Japonya, Vietnam, Tayvan, Hindistan, Brezilya, Endozya, Malezya gibi ülkelerde var.
Hiçiyideğilim dedi: Benımkınde Vietnam yazıyor çakma büyük ihtimalle sağ olun hocam. Genişletmek için tıkla... Sizin ayakkabınız neden çakma olsun ki? Nike üretim tesisleri Çin, Japonya, Vietnam, Tayvan, Hindistan, Brezilya, Endozya, Malezya gibi ülkelerde var.
Hiçiyideğilim Centipat Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Kadın 21 Temmuz 2024 #12 Kaann071 dedi: Sizin ayakkabınız neden çakma olsun ki? Nike üretim tesisleri Çin, Japonya, Vietnam, Tayvan, Hindistan, Brezilya, endozya, Malezya gibi ülkelerde var. Genişletmek için tıkla... Vallahi 2.el olarak dolaptan almıştım 1200 gibi bir fiyat ödedim kadın orijinal dedi yurt dışından getirdim dedi kesinlikle orijinal gibi laflar etti ama ben pek güvenemedim orijinal gibi hissettirmiyor.
Kaann071 dedi: Sizin ayakkabınız neden çakma olsun ki? Nike üretim tesisleri Çin, Japonya, Vietnam, Tayvan, Hindistan, Brezilya, endozya, Malezya gibi ülkelerde var. Genişletmek için tıkla... Vallahi 2.el olarak dolaptan almıştım 1200 gibi bir fiyat ödedim kadın orijinal dedi yurt dışından getirdim dedi kesinlikle orijinal gibi laflar etti ama ben pek güvenemedim orijinal gibi hissettirmiyor.
fercklenn Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 3.573 Çözümler 35 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 | Asus TUF B450M-Plus Gaming | G.SKILL TRIDENT Z NEO RGB | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | Corsair iCue H100i Elite Capellix XT | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Asus ROG KERIS II ACE | Asus ROG Scope II 96 Wireless | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | Sony DualSense | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21 Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni 27 Temmuz 2024 #13 Hiçiyideğilim dedi: Benımkınde Vietnam yazıyor çakma büyük ihtimalle sağ olun hocam. Genişletmek için tıkla... Vietnam orijinal ayakkabılardada bulunur dunk ve uptempo var Vietnam üretimli, Jordan var Çin üretimli hepsini Nike Store'dan aldım
Hiçiyideğilim dedi: Benımkınde Vietnam yazıyor çakma büyük ihtimalle sağ olun hocam. Genişletmek için tıkla... Vietnam orijinal ayakkabılardada bulunur dunk ve uptempo var Vietnam üretimli, Jordan var Çin üretimli hepsini Nike Store'dan aldım