V voctrayz Centipat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:55 #1 Merhaba. Yaklaşık bir haftadır Nike uygulamasından sipariş veremiyorum, anlamadım. Bilen varsa yazabilir mi? İyi forumlar. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 21:04
Merhaba. Yaklaşık bir haftadır Nike uygulamasından sipariş veremiyorum, anlamadım. Bilen varsa yazabilir mi? İyi forumlar.
ahmttunc Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Ekipman Ustası Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 5.266 Çözümler 4 Dün 21:09 #2 Kapattılar sipariş vermeyi diye biliyorum Türkiye'ye.
mutiant Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.965 Çözümler 14 Yer Midland Dün 21:10 #3 Barçın'dan sipariş vermeyi deneyebilirsiniz. Nike mağazasından her ayakkabı aldığımda telefonuma Barçın'dan mesaj geliyor.
Barçın'dan sipariş vermeyi deneyebilirsiniz. Nike mağazasından her ayakkabı aldığımda telefonuma Barçın'dan mesaj geliyor.
V voctrayz Centipat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:10 #4 ahmttunc dedi: Kapattılar sipariş vermeyi diye biliyorum Türkiye'ye. Genişletmek için tıkla... Niye kapatmışlar bir bilgin var mı? mutiant dedi: Barçın'dan sipariş vermeyi deneyebilirsiniz. Nike mağazasından her ayakkabı aldığımda telefonuma barçın'dan mesaj geliyor. Genişletmek için tıkla... Güvenilir mi onagöre alacağım.
ahmttunc dedi: Kapattılar sipariş vermeyi diye biliyorum Türkiye'ye. Genişletmek için tıkla... Niye kapatmışlar bir bilgin var mı? mutiant dedi: Barçın'dan sipariş vermeyi deneyebilirsiniz. Nike mağazasından her ayakkabı aldığımda telefonuma barçın'dan mesaj geliyor. Genişletmek için tıkla... Güvenilir mi onagöre alacağım.
Partofhistory Hectopat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:11 #5 Nike.com da sitenin en üst kısmında bilgilendirme mesajı geçmişler. Ürünler 30 Euro gümrük sınırına takılıyor büyük ihtimalle.
Nike.com da sitenin en üst kısmında bilgilendirme mesajı geçmişler. Ürünler 30 Euro gümrük sınırına takılıyor büyük ihtimalle.
V voctrayz Centipat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:19 #6 Partofhistory dedi: Nike.com da sitenin en üst kısmında bilgilendirme mesajı geçmişler. Ürünler 30 euro gümrük sınırına takılıyor büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Sizce tahmini olarak ne zaman verilir.
Partofhistory dedi: Nike.com da sitenin en üst kısmında bilgilendirme mesajı geçmişler. Ürünler 30 euro gümrük sınırına takılıyor büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Sizce tahmini olarak ne zaman verilir.
Partofhistory Hectopat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:24 #7 voctrayz dedi: Sizce tahmini olarak ne zaman verilir. Genişletmek için tıkla... Gümrük sınırı 30 Euro olduğundan bu yana sipariş almadıklarını düşünürsek Barçın spor, SuperStep, IN Street ve Flo gibi Nike ürünleri satan mağazalar dışında kendiniz yurt dışına gidip almadığınız sürece zor gibi.
voctrayz dedi: Sizce tahmini olarak ne zaman verilir. Genişletmek için tıkla... Gümrük sınırı 30 Euro olduğundan bu yana sipariş almadıklarını düşünürsek Barçın spor, SuperStep, IN Street ve Flo gibi Nike ürünleri satan mağazalar dışında kendiniz yurt dışına gidip almadığınız sürece zor gibi.