Nike v2k Run alınır mı?

rüzgar nar

Centipat
Daha fazla  
Merhaba konu başlığında da anlamış olduğunuz üzere Nike v2k Run alınır mı? Benim için önemli olan şey rahat ve beni 1 yıldan uzun götürmesi internette bazı kişiler Nike kötü 2. haftada önü patladı filan gibi yorumlar yapmış sizin görüş ve önerileriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Orijinal ve ithal Nike alırsan hiçbir yeri hiçbir şekilde patlamaz burada en önemli konu nereden alacağın ve orijinal olmasıdır.
Instagram'dan ya da adı sanı belli olmayan yerlerden ürün almayın yok bilmem nereden ithal yok gümrük malı vs gibi şeylere inanmayın.
Şimdi burada adını veremeyeceğim bilindik markalardan ürün alın örneğin b. O. R ya da s...step gibi.

Merhaba konu başlığında da anlamış olduğunuz üzere Nike v2k run alınır mı? Benim için önemli olan şey rahat ve beni 1 yıldan uzun götürmesi internette bazı kişiler Nike kötü 2. haftada önü patladı filan gibi yorumlar yapmış sizin görüş ve önerileriniz nedir?

Kullanıma ve üretim kalitesi bağlı olarak ayakkabı dayanıklılığı sizin kullanım senaryonuza bağlıdır.

Marka sansürlemiş kardeşimiz neden yaptı bilmiyorum ama alınabilecek yerler:

Açılma oldugu zaman incelemeye verip red geldiği zaman ayakkabı başımda patladı demeyin, THH ile sorun çözülüyor. Şu olaya dikkat: 6 aydan uzun kullanılıp veya 4. ayında açıldı 6. ayında incelemeye gönderirim derseniz THH kabul etmiyor. 6. aya kadar olan tüm deformasyonlar ilk günkü gibi sayılır.

P6000'de bakabilirsiniz en beğendiğim modeldir kendisi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı