aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 11 Mart 2024 #1 Bu ayakkabıyı beğendim ama erkeğinin siyahı yok. Kadın olanını alsam ayağıma uyar mı? Feminen durmuyor zaten unisex gibi ama kalıp olur mu bilmiyorum. 44 giyiyorum, 44.5 var en fazla. Nike Wearallday Kadın Ayakkabısı Nike Wearallday Kadın Ayakkabısı ürününü Nike.com'da bul. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade. www.nike.com
Bu ayakkabıyı beğendim ama erkeğinin siyahı yok. Kadın olanını alsam ayağıma uyar mı? Feminen durmuyor zaten unisex gibi ama kalıp olur mu bilmiyorum. 44 giyiyorum, 44.5 var en fazla. Nike Wearallday Kadın Ayakkabısı Nike Wearallday Kadın Ayakkabısı ürününü Nike.com'da bul. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade. www.nike.com
Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.035 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2024 #2 Nike'de kadınlarda 40'dan sonrası olmaz genelde. Bu seçtiğiniz model unisex bir model. Kalıplarına bakın CM olarak.
Nike'de kadınlarda 40'dan sonrası olmaz genelde. Bu seçtiğiniz model unisex bir model. Kalıplarına bakın CM olarak.
3 322269 Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 878 Çözümler 15 11 Mart 2024 #3 Soraka Kajmer dedi: Nike'de kadınlarda 40'dan sonrası olmaz genelde. Bu seçtiğiniz model unisex bir model. Genişletmek için tıkla... Hızlı yürü belli olmaz kardeşim (!) mantığıyla sırıtmaz diye düşünüyorum.
Soraka Kajmer dedi: Nike'de kadınlarda 40'dan sonrası olmaz genelde. Bu seçtiğiniz model unisex bir model. Genişletmek için tıkla... Hızlı yürü belli olmaz kardeşim (!) mantığıyla sırıtmaz diye düşünüyorum.
Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.035 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2024 #4 322269 dedi: Eki Görüntüle 2138766 Hızlı yürü belli olmaz kardeşim (!) mantığıyla sırıtmaz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Kadın yazdığına aldanmayın bizzat Nike çalışanından ve diğer mağazaların çalışanlarından duyduğum cümleyi söyledim. Kalıbı birebir oldu. Kadın demesine aldanmayın.
322269 dedi: Eki Görüntüle 2138766 Hızlı yürü belli olmaz kardeşim (!) mantığıyla sırıtmaz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Kadın yazdığına aldanmayın bizzat Nike çalışanından ve diğer mağazaların çalışanlarından duyduğum cümleyi söyledim. Kalıbı birebir oldu. Kadın demesine aldanmayın.
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.145 Makaleler 3 Çözümler 61 11 Mart 2024 #5 Beden var, ayakkabı güzel alınabilir hayırlı olsun. Nays ile %20 iade alabilirsin.
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 11 Mart 2024 #6 Soraka Kajmer dedi: Kadın yazdığına aldanmayın bizzat Nike çalışanından ve diğer mağazaların çalışanlarından duyduğum cümleyi söyledim. Eki Görüntüle 2138770 Kalıbı birebir oldu. Kadın demesine aldanmayın. Genişletmek için tıkla... 44.5 sipariş etsem olur herhalde ya. SiyahPassat dedi: Beden var, ayakkabı güzel alınabilir hayırlı olsun. Nays ile %20 iade alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Nays %20 vermiyor artık %10 verir.
Soraka Kajmer dedi: Kadın yazdığına aldanmayın bizzat Nike çalışanından ve diğer mağazaların çalışanlarından duyduğum cümleyi söyledim. Eki Görüntüle 2138770 Kalıbı birebir oldu. Kadın demesine aldanmayın. Genişletmek için tıkla... 44.5 sipariş etsem olur herhalde ya. SiyahPassat dedi: Beden var, ayakkabı güzel alınabilir hayırlı olsun. Nays ile %20 iade alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Nays %20 vermiyor artık %10 verir.