Musti Bey Picopat Katılım 22 Ekim 2023 Mesajlar 202 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2024 #1 Nike sitesinden Bonus kart ile alışveriş yapacağım ama taksitle alacağım. Taksit yok mu ben mi bulamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Nike sitesinden Bonus kart ile alışveriş yapacağım ama taksitle alacağım. Taksit yok mu ben mi bulamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
ExellionTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 1 Çözümler 39 26 Mart 2024 #2 Ödeme kısmında kart bilgilerini girdikten sonra bir bakın taksit gözüküyor mu diye. Amazon'da o şekilde görülebiliyor. Nike Siparişimi Taksitle Ödeyebilir miyim? | Nike Yardım Aklındaki Nike ayakkabıyı veya ekipmanı satın almak için beklemen gerekmez. Kartın uygunsa ödemeni taksit planıyla yapabilirsin. www.nike.com
Ödeme kısmında kart bilgilerini girdikten sonra bir bakın taksit gözüküyor mu diye. Amazon'da o şekilde görülebiliyor. Nike Siparişimi Taksitle Ödeyebilir miyim? | Nike Yardım Aklındaki Nike ayakkabıyı veya ekipmanı satın almak için beklemen gerekmez. Kartın uygunsa ödemeni taksit planıyla yapabilirsin. www.nike.com
Musti Bey Picopat Katılım 22 Ekim 2023 Mesajlar 202 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2024 #3 ExellionTR dedi: Ödeme kısmında kart bilgilerini girdikten sonra bir bakın taksit gözüküyor mu diye. Amazon'da o şekilde görülebiliyor. Nike Siparişimi Taksitle Ödeyebilir miyim? | Nike Yardım Aklındaki Nike ayakkabıyı veya ekipmanı satın almak için beklemen gerekmez. Kartın uygunsa ödemeni taksit planıyla yapabilirsin. www.nike.com Genişletmek için tıkla... Yapıyorum ama bir türlü çıkmıyor.
ExellionTR dedi: Ödeme kısmında kart bilgilerini girdikten sonra bir bakın taksit gözüküyor mu diye. Amazon'da o şekilde görülebiliyor. Nike Siparişimi Taksitle Ödeyebilir miyim? | Nike Yardım Aklındaki Nike ayakkabıyı veya ekipmanı satın almak için beklemen gerekmez. Kartın uygunsa ödemeni taksit planıyla yapabilirsin. www.nike.com Genişletmek için tıkla... Yapıyorum ama bir türlü çıkmıyor.
ExellionTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 1 Çözümler 39 26 Mart 2024 #4 Musti Bey dedi: Yapıyorum ama bir türlü çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Demek ki yok hocam. Farklı bir kredi kartıyla deneyin veya tek çekim olarak alacaksınız. Bir ihtimal kredi kartınızda alışveriş sonrası sonradan taksitlendirme varsa o şekilde yaparsınız.
Musti Bey dedi: Yapıyorum ama bir türlü çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Demek ki yok hocam. Farklı bir kredi kartıyla deneyin veya tek çekim olarak alacaksınız. Bir ihtimal kredi kartınızda alışveriş sonrası sonradan taksitlendirme varsa o şekilde yaparsınız.
st_140523 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.068 Çözümler 52 26 Mart 2024 #5 Musti Bey dedi: Yapıyorum ama bir türlü çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Eğer başta çıkmıyorsa sonradan da olmaz büyük ihtimalle. Başka Nike resmi satıcılarından da bakabilirsiniz hocam.
Musti Bey dedi: Yapıyorum ama bir türlü çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Eğer başta çıkmıyorsa sonradan da olmaz büyük ihtimalle. Başka Nike resmi satıcılarından da bakabilirsiniz hocam.
Musti Bey Picopat Katılım 22 Ekim 2023 Mesajlar 202 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2024 #6 Tamamdır teşekkürler.