Pcman80 Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 602 Çözümler 1 Yer Gazipaşa/ANTALYA 22 Ekim 2023 #1 Arkadaşlar, sizce nasıl olmuş? Öylesine tasarladım. İsteyen alabilir Nike Gripknit Phantom GX Elite AG By You Kişiye Özel Suni Çim Kramponu. Nike TR Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ekim 2023
Arkadaşlar, sizce nasıl olmuş? Öylesine tasarladım. İsteyen alabilir Nike Gripknit Phantom GX Elite AG By You Kişiye Özel Suni Çim Kramponu. Nike TR
batsman44 Centipat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 265 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2023 #2 Pcman80 dedi: Arkadaşlar, sizce nasıl olmuş? Öylesine tasarladım. İsteyen alabilir Nike Gripknit Phantom GX Elite AG By You Kişiye Özel Suni Çim Kramponu. Nike TR Genişletmek için tıkla... Çok güzel ama birazcık pahalı sanki.
Pcman80 dedi: Arkadaşlar, sizce nasıl olmuş? Öylesine tasarladım. İsteyen alabilir Nike Gripknit Phantom GX Elite AG By You Kişiye Özel Suni Çim Kramponu. Nike TR Genişletmek için tıkla... Çok güzel ama birazcık pahalı sanki.
Pcman80 Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 602 Çözümler 1 Yer Gazipaşa/ANTALYA 22 Ekim 2023 #3 batsman44 dedi: Çok güzel ama birazcık pahalı sanki. Genişletmek için tıkla... Birazcık(!)
burak3030 Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 371 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2023 #4 Pcman80 dedi: Arkadaşlar, sizce nasıl olmuş? Öylesine tasarladım. İsteyen alabilir Nike Gripknit Phantom GX Elite AG By You Kişiye Özel Suni Çim Kramponu. Nike TR Genişletmek için tıkla... Çok estetik gelmedi bana hocam ama yine de elinize sağlık.
Pcman80 dedi: Arkadaşlar, sizce nasıl olmuş? Öylesine tasarladım. İsteyen alabilir Nike Gripknit Phantom GX Elite AG By You Kişiye Özel Suni Çim Kramponu. Nike TR Genişletmek için tıkla... Çok estetik gelmedi bana hocam ama yine de elinize sağlık.
batsman44 Centipat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 265 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2023 #5 Pcman80 dedi: Birazcık(!) Genişletmek için tıkla... Çok azcık.
Pcman80 Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 602 Çözümler 1 Yer Gazipaşa/ANTALYA 22 Ekim 2023 #6 burak3030 dedi: Çok estetik gelmedi bana hocam ama yine de elinize sağlık. Genişletmek için tıkla... Olabilir, eleştiriye açığım artı ve eksilerini söyler misiniz?
burak3030 dedi: Çok estetik gelmedi bana hocam ama yine de elinize sağlık. Genişletmek için tıkla... Olabilir, eleştiriye açığım artı ve eksilerini söyler misiniz?
burak3030 Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 371 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2023 #7 Pcman80 dedi: Olabilir, eleştiriye açığım artı ve eksilerini söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam renklerden mi bilmiyorum çok şatafatlı gözüküyor bence, kramponlarda çok açık ve fazla renk kullanımı estetiği bozuyor. Son düzenleme: 22 Ekim 2023
Pcman80 dedi: Olabilir, eleştiriye açığım artı ve eksilerini söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam renklerden mi bilmiyorum çok şatafatlı gözüküyor bence, kramponlarda çok açık ve fazla renk kullanımı estetiği bozuyor.
batsman44 Centipat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 265 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2023 #8 Krampon Benimki böyle.
Pcman80 Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 602 Çözümler 1 Yer Gazipaşa/ANTALYA 22 Ekim 2023 #9 batsman44 dedi: Krampon Benimki böyle. Genişletmek için tıkla... Fazla pembe kullanmışsın sanki kadın kramponuna benzemiş (Bence)
batsman44 dedi: Krampon Benimki böyle. Genişletmek için tıkla... Fazla pembe kullanmışsın sanki kadın kramponuna benzemiş (Bence)
batsman44 Centipat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 265 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2023 #10 Pcman80 dedi: Fazla pembe kullanmışsın sanki kadın kramponuna benzemiş (Bence) Genişletmek için tıkla... Pembe değil ki. Nike Mercurial Superfly 9 Academy By You Kişiye Özel Kuru Çim Zemin Kramponu. Nike TR Ben yanlış linki atmışım.
Pcman80 dedi: Fazla pembe kullanmışsın sanki kadın kramponuna benzemiş (Bence) Genişletmek için tıkla... Pembe değil ki. Nike Mercurial Superfly 9 Academy By You Kişiye Özel Kuru Çim Zemin Kramponu. Nike TR Ben yanlış linki atmışım.