Saarkadaş Hectopat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 1.394 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2022 #1 Nike'ın Online sitesinden Air Force 1 alacağım, mağazalarda beden bulamadığımdan internetten sipariş edeceğim. Gelen ayakkabının numarası uymazsa ayakkabıyı alıp Nike mağazasından iade edebilir miyim, bu gibi bir durum yaşayan olduysa yazabilir mi?
Nike'ın Online sitesinden Air Force 1 alacağım, mağazalarda beden bulamadığımdan internetten sipariş edeceğim. Gelen ayakkabının numarası uymazsa ayakkabıyı alıp Nike mağazasından iade edebilir miyim, bu gibi bir durum yaşayan olduysa yazabilir mi?
lynch01 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 2.520 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Dual 4070 Super Oc 12 GB Ryzen 5 7500F Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2022 #2 Faturasıyla değişim olacaktır diye düşünüyorum bence siz bayiyle görüşün ya da müşteri hizmetlerine sorun.
Faturasıyla değişim olacaktır diye düşünüyorum bence siz bayiyle görüşün ya da müşteri hizmetlerine sorun.
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.320 Çözümler 98 26 Aralık 2022 #3 Bildiğim kadarıyla orijinal sitesinden aldıysan ediliyor.
Saarkadaş Hectopat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 1.394 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2022 #4 CillianMurphy dedi: Bildiğim kadarıyla orijinal sitesinden aldıysan ediliyor. Genişletmek için tıkla... Orijinal sitesinden alacağım
CillianMurphy dedi: Bildiğim kadarıyla orijinal sitesinden aldıysan ediliyor. Genişletmek için tıkla... Orijinal sitesinden alacağım
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.320 Çözümler 98 26 Aralık 2022 #5 O zaman edilebiliyor. Sen gene de yakınındaki bir mağazayı arayıp teyit et.
Saarkadaş Hectopat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 1.394 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2022 #6 Hocam böyle bir durum yaşayan olduysa yazabilir mi? CillianMurphy dedi: O zaman edilebiliyor. Sen gene de yakınındaki bir mağazayı arayıp teyit et. Genişletmek için tıkla... Hocam şey soracağım bir de mesela ayağıma uymadı ben ayakkabıyla faturayı götürüp bir üst bedeni mağazadan isteyebilir miyim?
Hocam böyle bir durum yaşayan olduysa yazabilir mi? CillianMurphy dedi: O zaman edilebiliyor. Sen gene de yakınındaki bir mağazayı arayıp teyit et. Genişletmek için tıkla... Hocam şey soracağım bir de mesela ayağıma uymadı ben ayakkabıyla faturayı götürüp bir üst bedeni mağazadan isteyebilir miyim?
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.320 Çözümler 98 26 Aralık 2022 #7 O konuda bilgim yok. Ama iade konusunda sorun yaşama ihtimalin çok düşük. Mağazayı arayıp neden sormuyorsun?
O konuda bilgim yok. Ama iade konusunda sorun yaşama ihtimalin çok düşük. Mağazayı arayıp neden sormuyorsun?
lynch01 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 2.520 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Dual 4070 Super Oc 12 GB Ryzen 5 7500F Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2022 #8 Saarkadaş dedi: Hocam böyle bir durum yaşayan olduysa yazabilir mi? Hocam şey soracağım bir de mesela ayağıma uymadı ben ayakkabıyla faturayı götürüp bir üst bedeni mağazadan isteyebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Yani o ayakkabıyı o mağaza kabul etmeyebilir.
Saarkadaş dedi: Hocam böyle bir durum yaşayan olduysa yazabilir mi? Hocam şey soracağım bir de mesela ayağıma uymadı ben ayakkabıyla faturayı götürüp bir üst bedeni mağazadan isteyebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Yani o ayakkabıyı o mağaza kabul etmeyebilir.
Saarkadaş Hectopat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 1.394 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2022 #9 CillianMurphy dedi: O konuda bilgim yok. Ama iade konusunda sorun yaşama ihtimalin çok düşük. Mağazayı arayıp neden sormuyorsun? Genişletmek için tıkla... Hocam ilk önce sosyale danışmak istedim arama öneriniz kafamda onu sosyaldeki görüşlerden sonra yapacağım. lynch01 dedi: Yani o ayakkabıyı o mağaza kabul etmeyebilir. Genişletmek için tıkla... Niyeki oda Nike ayakkabıda Nike.
CillianMurphy dedi: O konuda bilgim yok. Ama iade konusunda sorun yaşama ihtimalin çok düşük. Mağazayı arayıp neden sormuyorsun? Genişletmek için tıkla... Hocam ilk önce sosyale danışmak istedim arama öneriniz kafamda onu sosyaldeki görüşlerden sonra yapacağım. lynch01 dedi: Yani o ayakkabıyı o mağaza kabul etmeyebilir. Genişletmek için tıkla... Niyeki oda Nike ayakkabıda Nike.
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.320 Çözümler 98 26 Aralık 2022 #10 Nike'ın İade Politikası Nedir? | Nike Yardım Nike.com'dan ve Nike App'ten satın alınan ürünlere yönelik iade politikamızı burada bulabilirsin. www.nike.com
Nike'ın İade Politikası Nedir? | Nike Yardım Nike.com'dan ve Nike App'ten satın alınan ürünlere yönelik iade politikamızı burada bulabilirsin. www.nike.com