T Tolgaavc Decapat Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 343 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2023 #1 Bir vintage sayfasından Nike sweat aldım etiketinde böyle yazıyor replika olma ihtimali var mı sizce? Made ın turkey, fabrıque en turquie. Dosya Ekleri DFD17343-FD96-427E-9280-DDBEDB88CC46.jpeg 159,2 KB · Görüntüleme: 988
Bir vintage sayfasından Nike sweat aldım etiketinde böyle yazıyor replika olma ihtimali var mı sizce? Made ın turkey, fabrıque en turquie.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.931 Çözümler 245 1 Mart 2023 #2 Tolgaavc dedi: Bir vintage sayfasından Nike sweat aldım etiketinde böyle yazıyor replika olma ihtimali var mı sizce? Made ın turkey, fabrıque en turquie. Genişletmek için tıkla... Türkiye'nin de bulunduğu ABD, Mısır, Çin, İtalya, Malezya, İngiltere, Kanada, Almanya, Japonya ve Güney Afrika gibi ülkeler içerisinde üretilmektedir.
Tolgaavc dedi: Bir vintage sayfasından Nike sweat aldım etiketinde böyle yazıyor replika olma ihtimali var mı sizce? Made ın turkey, fabrıque en turquie. Genişletmek için tıkla... Türkiye'nin de bulunduğu ABD, Mısır, Çin, İtalya, Malezya, İngiltere, Kanada, Almanya, Japonya ve Güney Afrika gibi ülkeler içerisinde üretilmektedir.
memorishy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 2.063 Makaleler 19 Çözümler 16 Yer Giuseppe Meazza 1 Mart 2023 #3 3 tane fabrikaları var Türkiye'de.
Z zinedinzidan Decapat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 894 Çözümler 1 1 Mart 2023 #4 Tolgaavc dedi: Bir vintage sayfasından Nike sweat aldım etiketinde böyle yazıyor replika olma ihtimali var mı sizce? Made ın turkey, fabrıque en turquie. Genişletmek için tıkla... "Vintage" sayfasından orjinal olduğunu düşünerek mi aldın?
Tolgaavc dedi: Bir vintage sayfasından Nike sweat aldım etiketinde böyle yazıyor replika olma ihtimali var mı sizce? Made ın turkey, fabrıque en turquie. Genişletmek için tıkla... "Vintage" sayfasından orjinal olduğunu düşünerek mi aldın?
innsomniac Centipat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 142 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2023 #5 Merhaba Ürünün Orijinal Merak Etme. Bendede Sweat var ve etiketi aynı
Cantrepreneur Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 477 Çözümler 7 1 Mart 2023 #6 Hocam Türkiye'de 5 fabrikası var ancak şunu söyleyeyim bu etiketlerin üretimi oldukça kolay. Asıl olay kumaş, dikiş kalitesi ve işçilik. Bunları da giydikçe fark edersiniz zaten.
Hocam Türkiye'de 5 fabrikası var ancak şunu söyleyeyim bu etiketlerin üretimi oldukça kolay. Asıl olay kumaş, dikiş kalitesi ve işçilik. Bunları da giydikçe fark edersiniz zaten.
T Tolgaavc Decapat Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 343 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2023 #7 zinedinzidan dedi: "Vintage" sayfasından orijinal olduğunu düşünerek mi aldın? Genişletmek için tıkla... Hocam adam altına orijinal yazmış zaten ReloadingData dedi: Türkiye'nin de bulunduğu ABD, Mısır, Çin, İtalya, Malezya, İngiltere, Kanada, Almanya, Japonya ve Güney Afrika gibi ülkeler içerisinde üretilmektedir. Genişletmek için tıkla... Yani orijinal olabilir mi
zinedinzidan dedi: "Vintage" sayfasından orijinal olduğunu düşünerek mi aldın? Genişletmek için tıkla... Hocam adam altına orijinal yazmış zaten ReloadingData dedi: Türkiye'nin de bulunduğu ABD, Mısır, Çin, İtalya, Malezya, İngiltere, Kanada, Almanya, Japonya ve Güney Afrika gibi ülkeler içerisinde üretilmektedir. Genişletmek için tıkla... Yani orijinal olabilir mi
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.931 Çözümler 245 1 Mart 2023 #8 Tolgaavc dedi: Hocam adam altına orijinal yazmış zaten Yani orijinal olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Orijinal hakiki orijinal.
Tolgaavc dedi: Hocam adam altına orijinal yazmış zaten Yani orijinal olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Orijinal hakiki orijinal.
T Tolgaavc Decapat Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 343 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2023 #9 ReloadingData dedi: Orijinal hakiki orijinal. Genişletmek için tıkla... eminsin dimi hocam
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.931 Çözümler 245 1 Mart 2023 #10 Tolgaavc dedi: Eminsin değil mi hocam Genişletmek için tıkla... Yok değilim hocam.