mm21 Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2022 #1 Arkadaşlar şu an 25 Kasım fakat sitede herhangi bir indirim goremedim. Bilgilendirebilecek var mi?
8 88602 Kilopat Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 3.334 Makaleler 6 Çözümler 7 25 Kasım 2022 #2 Nike'da Black Friday kampanyası zaten başlamış bulunmakta. Şu linkten ulaşabilirsin: Ürünler. Nike TR Ürünler ürününü Nike.com'da bul. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade www.nike.com
Nike'da Black Friday kampanyası zaten başlamış bulunmakta. Şu linkten ulaşabilirsin: Ürünler. Nike TR Ürünler ürününü Nike.com'da bul. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade www.nike.com
mm21 Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2022 #3 88602 dedi: Nike'da Black Friday kampanyası zaten başlamış bulunmakta. Şu linkten ulaşabilirsin: Ürünler. Nike TR Ürünler ürününü Nike.com'da bul. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade www.nike.com Genişletmek için tıkla... Bu indirimi biliyorum fakat gercekten cok sacma. Amerika'da veya Ingiltere'de herifler %60 indirimli aliyor bizde dogru duzgun indirim bile yok. indirimli olanlarin da sadece 2-3 bedeni var genelde.
88602 dedi: Nike'da Black Friday kampanyası zaten başlamış bulunmakta. Şu linkten ulaşabilirsin: Ürünler. Nike TR Ürünler ürününü Nike.com'da bul. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade www.nike.com Genişletmek için tıkla... Bu indirimi biliyorum fakat gercekten cok sacma. Amerika'da veya Ingiltere'de herifler %60 indirimli aliyor bizde dogru duzgun indirim bile yok. indirimli olanlarin da sadece 2-3 bedeni var genelde.