Nikon Coolpix P500 günümüzde alınır mı?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5-11400
RTX2060
B560M-A
8*2 16 GB Ddr4 3200Mhz
500 GB m2 SSD 1700/1600
Öncelikle iyi akşamlar. Bu aralar beni kamera sevdası aldı ancak sıfır kameraların fiyatları çok pahalı. Ve ilk defa böyle bir işe girişeceğimden dolayı başlangıç seviyesinde bu kamerayı kendime uygun gördüm. Sizler ne düşünüyorsunuz ve daha iyi tavsiyeleriniz var mı acaba?

Bende zamanında merak sarıp Nikon L830 almıştım. Genel olarak memnundum ama fotoğrafçılığı ilerletmedim. Şu sıralar yine ikinci el cihazlara bakıyorum. İlgimi Canon 550D modeli çekiyor. Fujifilm modellerinde kumlanma şikayetini çok okudum. Nikon L ve P serilerini 3500 TL altı bulmak mümkün. Canon 550D ise 5000 TL altı az var. Tam bir model tavsiyem yok ama 4 marka Sony, Canon, Nikon, Panasonic Limux dışına çıkmayı tavsiye etmiyorum.

Alıp fotoğraf makinesi hissini deneyebilirsin ve eğer bu hobini ilerletmek istersen güzel bir adım olabilir. Eski olmasına rağmen başlangıçta güzel fotoğraflar çekmeni sağlayabilir.

Sadece beklentinle ilgili bir durum. Eğer bu kameranın biraz eski olduğunu ve çok iyi şeyler çıkmayacağını bilerek hareket edersen üzmeyecektir. Eğlenceli bir kamera zaten, kompakt ve oldukça yüksek Zoom sunuyor. Keyif vereceğine eminim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı