Konunun üzerinden biraz vakit geçmiş ama yeni görüyorum ben, OBS'de alt kısımdan ekle diyeceksin, video kısmına gelip cihazını seçeceksin, tabi usb ile bağlaman gerek önce, sonra orta kısımda görünecek. Fakat görüntü kötü çıkacaktır, Görüntü yakalama kartından satın alman gerekiyor profesyonel görüntü almak istiyorsan.
Konunun üzerinden biraz vakit geçmiş ama yeni görüyorum ben, OBS'de alt kısımdan ekle diyeceksin, video kısmına gelip cihazını seçeceksin, tabi usb ile bağlaman gerek önce, sonra orta kısımda görünecek. Fakat görüntü kötü çıkacaktır, Görüntü yakalama kartından satın alman gerekiyor profesyonel görüntü almak istiyorsan.
Konunun üzerinden biraz vakit geçmiş ama yeni görüyorum ben, OBS'de alt kısımdan ekle diyeceksin, video kısmına gelip cihazını seçeceksin, tabii USB ile bağlaman gerek önce, sonra orta kısımda görünecek. Fakat görüntü kötü çıkacaktır, görüntü yakalama kartından satın alman gerekiyor profesyonel görüntü almak istiyorsan.
Fotoğraf makinesinin yanında USB Type B girişi olması lazım. Ara kabloyla onu bilgisayara bağla. Daha sonra Nikon'un bilgisayar uygulamasını indir. Eğer ki CD'si duruyorsa oradan da yükleyebilirsin. Daha sonrasında yukarıdaki arkadaşın ediği gibi OBS'den gerisini halledeceksin. Başka bir yol olaraksa görüntü aktarma bilgisayara bağlayabilirsin.
Şimdi bir kaç yolu var, öncelikle usb kablo ile bilgisayara bağlamak için usb işaretli giriş bölümüne kablo ile bağlayacaksın. Gelelim programa, Nikon'un kendi uygulaması olarak Camera Control Pro 2.33 Türkçe versiyonunu kullanıyorum işimi görüyor. Fakat daha profesyonel istiyorsan Elgato yayın kartı almalısın. Diğer programlar mesela OBS'den net görüntü alamadım ben Nikon'un kedi yazılımı ile net görüntü alabildim. Ne amaçla kullanacaksınız yayın mı yapmayı düşünüyorsunuz yoksa sadece görüntü kaydı mı ? Amaca yönelik tam çözüm yöntemi sunarım tam olarak isteğini belirtebilirsen. Yine takıldığın yer olursa program kurulumu vs ile ilgili yardımcı olurum program kurulumunda seri numarası için yapman gerekenler var çünkü. Ha şunu da ekleyeyim cihazında hafıza kartı olması gerekiyor kayıt yapabilmen için yine de.
Şimdi birkaç yolu var, öncelikle USB kablo ile bilgisayara bağlamak için USB işaretli giriş bölümüne kablo ile bağlayacaksın. Gelelim programa, Nikon'un kendi uygulaması olarak camera Control Pro 2.33 Türkçe versiyonunu kullanıyorum işimi görüyor. Fakat daha profesyonel istiyorsan elgato yayın kartı almalısın. Diğer programlar mesela OBS'den net görüntü alamadım ben Nikon'un kedi yazılımı ile net görüntü alabildim. Ne amaçla kullanacaksınız yayın mı yapmayı düşünüyorsunuz yoksa sadece görüntü kaydı mı? Amaca yönelik tam çözüm yöntemi sunarım tam olarak isteğini belirtebilirsen. Yine takıldığın yer olursa program kurulumu vs ile ilgili yardımcı olurum program kurulumunda seri numarası için yapman gerekenler var çünkü. Ha şunu da ekleyeyim cihazında hafıza kartı olması gerekiyor kayıt yapabilmen için yine de.
Şimdi bir kaç yolu var, öncelikle usb kablo ile bilgisayara bağlamak için usb işaretli giriş bölümüne kablo ile bağlayacaksın. Gelelim programa, Nikon'un kendi uygulaması olarak Camera Control Pro 2.33 Türkçe versiyonunu kullanıyorum işimi görüyor. Fakat daha profesyonel istiyorsan Elgato yayın kartı almalısın. Diğer programlar mesela OBS'den net görüntü alamadım ben Nikon'un kedi yazılımı ile net görüntü alabildim. Ne amaçla kullanacaksınız yayın mı yapmayı düşünüyorsunuz yoksa sadece görüntü kaydı mı ? Amaca yönelik tam çözüm yöntemi sunarım tam olarak isteğini belirtebilirsen. Yine takıldığın yer olursa program kurulumu vs ile ilgili yardımcı olurum program kurulumunda seri numarası için yapman gerekenler var çünkü. Ha şunu da ekleyeyim cihazında hafıza kartı olması gerekiyor kayıt yapabilmen için yine de.
Denedim yine değişmedi acaba hangi kabloyu alacağım ve hangi kısmına takacağım girişlerin ne anlama geldiğini de bilmiyorum rica etsem aydınlatır mısınız bu konuda?
Denedim yine değişmedi acaba hangi kabloyu alacağım ve hangi kısmına takacağım girişlerin ne anlama geldiğini de bilmiyorum rica etsem aydınlatır mısınız bu konuda?