Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba, arkadaşım bir süreliğine bana Nikon D3300 cihazını verdi bende araba işlerine çok meraklıyım aracımı çektim tabii hiçbir ayar yapmadan normal doğaçlama yakınlaştırma netleme o kadar o resimler bile beni telefondan çok tatmin etti. Şimdi ben bu tarz bir cihaz almaya kalksam sizce benim isteğimi bu cihaz karşılar mı ya da çok uçuk fiyatlı olmadan ne almam gerekiyor bir de son bir sorum ben bunun renk ton vs. Ayarlarını yerine göre ne yapacagımı nereden öğrenebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Fotoğrafçılık konusunda Udemy'de güzel kurslar var diye biliyorum ücretsiz. Youtube'dakiler anlatıyor ama ben mi anlamıyorum bilmiyorum. Udemy'ye bir bakın isterseniz fotoğrafçılık konusunda.
Paran varsa bundan al: Sony a7IV
Dediğin fotoğraf makinesi veya başka makine ile çekilmiş fotolara Flickr'dan bakabilirsin Nikon D3300 yaz arat ilgili gruplar çıkar onlara bak resimler tatmin ediyorsa alabilirsin… Çekilmiş fotolar görsel tatminlik düzeyi makine yeterliliği ve kalitesini ortaya koyar ondan dedim.
Aklıma gelmişken vidobu.com da temel fotoğrafçılık eğitimi vardı çok şey katıyor insana izleyin derim.
Paran varsa bundan al: Sony a7IV
Dediğin fotoğraf makinesi veya başka makine ile çekilmiş fotolara Flickr'dan bakabilirsin Nikon D3300 yaz arat ilgili gruplar çıkar onlara bak resimler tatmin ediyorsa alabilirsin… Çekilmiş fotolar görsel tatminlik düzeyi makine yeterliliği ve kalitesini ortaya koyar ondan dedim.
Aklıma gelmişken vidobu.com da temel fotoğrafçılık eğitimi vardı çok şey katıyor insana izleyin derim.