Nikon D3500 vs Nikon D5200

Sanırım Sony A6400 kullanıyordunuz siz. İkinci elden çekiniyorum bilmediğim için.
Temiz ürünler bulursanız İstanbul Avrupa yakasında o zaman güvenebilirim. Kameralar hakkında çok yeniyim.

Lensleri çok pahalı. Başlangıçta zorlayabilir. Onu göze alarak alınmalı

Kaç para civarıdır hocam, 5-6 bin lira gibiyse 6 ay sonra alabilirim para biriktirip en kötü. 6 ay mevcut lensle fotoğrafçılığı öğrenebilirim.

Kaç para civarıdır hocam, 5-6 bin lira gibiyse 6 ay sonra alabilirim para biriktirip en kötü.
Yaani, yükseltme yapmak istediğinizde alacağınız sıfır lensler 7000-8000 TL'den başlayacak. DSLR'da bu 3000 TL'ye kadar düşüyor.

Yaani, yükseltme yapmak istediğinizde alacağınız lensler 7000-8000 TL'den başlayacak. DSLR'da bu 3000 TL'ye kadar düşüyor.

Hocam ben bu olayı biraz düşüneceğim.
İşin sonunda ya DLSR ya da Aynasız alacağım. Attığınız iki kamera şu an beni memnun etti. Almaya karar verdiğim zaman konuyu güncelleyeceğim. Çok sağ olun tekrardan.

İfadeler: GKD

Fatih'te Hayyam pasajı var, koca bir pasaj komple fotoğrafçı dükkanlarıyla dolu, orayı gezmenizi öneririm. Benim önermemle olmaz, piyasada tonla cihaz var. Ayrıca cihazlar fotoğraflarda göründüğü gibi temiz olmayabiliyor. Kendiniz gezin, tüm dükkanlara cihaz sorun. Hem de kafanızda bir fikir oluşmuş olur. Ben de Hayyam'dan almıştım makineyi. Güzel mekan, çoğu esnaf iyi.

İfadeler: GKD

Tamamdır hocam, pazar günleri açık oluyor mu? Bu pazar gidebilirim belki.

Tamamdır hocam, pazar günleri açık oluyor mu? Bu pazar gidebilirim belki.

Bilmiyorum açıkçası ama cumartesi gitmenizi öneririm. Fotoğraf makinesi bakarken nelere dikkat etmek gerektiğini de öğrenin bu arada. Bir konuda uzunca yazmıştım alıntayabilirim isterseniz.

Bilmiyorum açıkçası ama cumartesi gitmenizi öneririm. Fotoğraf makinesi bakarken nelere dikkat etmek gerektiğini de öğrenin bu arada. Bir konuda uzunca yazmıştım alıntayabilirim isterseniz.
İyi olur hocam. Okurum evde uzunca, araştırmamı güzel yaparım.

İyi olur hocam. Okurum evde uzunca, araştırmamı güzel yaparım.

Mesajı bulamadım

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu videoyu izleyin, daha yararlı olur. Ama bazı şeyleri abartmış, yanınızda laptop götürmenize falan gerek yok.

Bugün Sony a6400 aldım. Konu kapanabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…