Çözüldü Nikon D5300 Webcam olarak kullanma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

NeocruZZ

Hectopat
Daha fazla  
Sipariş ettiğim capture Card bugün geldi ve Nikon D5300'ü bilgisayara bağladım. Fakat aldığım görüntü aşağıdaki gibi.

WIN_20210217_16_38_51_Pro.jpg

Görüldüğü gibi ISO, diyafram değerleri ve şarj durumu ekranda görünüyor. Bunun çözümü olarak bu siteden yazılım indirip kurmam gerektiği ve kurduktan sonra da görüntü aygıtını Nikon Webcam Utility olarak seçmem gerektiği söylendi fakat onu yaptığımda da aşağıdaki gibi oldu.

1613569323757.png

Makine bilgisayara HDMI+Capture Card ile bağlı. Nasıl çözeceğim bunu? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Çözüm
O halde shutter butonun altında info yazan bir tuş olması lazım onunla ekranı temiz bir görüntü elde edene kadar değiştirebilmeniz gerek.
Sanırım şu video yardımcı olabilir
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benim kameramda HDMI ayarlarında advanced settings yok :(

O halde shutter butonun altında info yazan bir tuş olması lazım onunla ekranı temiz bir görüntü elde edene kadar değiştirebilmeniz gerek.
i butonu var ama ne yapacağımı gerçekten anlamadım.
Edit: Buldum ve yaptım şu anlık iyi görünüyor.

Son düzenleme:
Merhaba, bende D5300 de USB ile Nikon Webcam Utility çalıştırdım. Ancak yayın süresi en fazla 30 dakika oluyor. Makineda ( D5300 ) süresiz "Live view on-screen" seçeneği bulunmuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı