M mykethan Femtopat Katılım 1 Temmuz 2025 Mesajlar 40 21 Ağustos 2025 #1 Nil Karaibrahimgil hakkında ne düşünüyorsunuz? Son düzenleme: 21 Ağustos 2025
darkpassanger Picopat Katılım 25 Haziran 2025 Mesajlar 551 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Diğer 21 Ağustos 2025 #2 mykethan dedi: Ben karakterini seviyorum. Siz hakkında ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... O kimdi?
mykethan dedi: Ben karakterini seviyorum. Siz hakkında ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... O kimdi?
M mykethan Femtopat Katılım 1 Temmuz 2025 Mesajlar 40 21 Ağustos 2025 #3 darkpassanger dedi: O kimdi? Genişletmek için tıkla... Nil Karaibrahimgil Nil Karaibrahimgil Resmi YouTube Kanalı. www.youtube.com
darkpassanger dedi: O kimdi? Genişletmek için tıkla... Nil Karaibrahimgil Nil Karaibrahimgil Resmi YouTube Kanalı. www.youtube.com
darkpassanger Picopat Katılım 25 Haziran 2025 Mesajlar 551 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Diğer 21 Ağustos 2025 #4 mykethan dedi: Nil Karaibrahimgil Nil Karaibrahimgil Resmi YouTube Kanalı. www.youtube.com Genişletmek için tıkla... Hatırladım.
mykethan dedi: Nil Karaibrahimgil Nil Karaibrahimgil Resmi YouTube Kanalı. www.youtube.com Genişletmek için tıkla... Hatırladım.
Single_factor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 5.393 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gitarist, tonmaister, producer, 3D Animator. 24 Ağustos 2025 #5 Sesi Detone ve müziğe uyumsuz bir ablamız. Ailesi / sosyal gücü sayesinde canı öyle istedi ve müzik piyasasına girdi. Bence başka alanlarda; oyunculuk, fotomodellik, mankenlik alanlarına daha uygun olurdu.
Sesi Detone ve müziğe uyumsuz bir ablamız. Ailesi / sosyal gücü sayesinde canı öyle istedi ve müzik piyasasına girdi. Bence başka alanlarda; oyunculuk, fotomodellik, mankenlik alanlarına daha uygun olurdu.
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.125 Çözümler 40 Yer New York 24 Ağustos 2025 #6 Şarkılarını pek sevmiyorum.
Evil Belief Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 7.337 Makaleler 4 Çözümler 39 28 Ağustos 2025 #7 Türkçe müzik tarihine anaokulu müsamerelerinde kullanılabilecek şarkılar kazandırmıştır.