Exis Decapat Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #1 Geçen günlerde nine sols indirdim. Ancak hiçbir yerde Türkçe yamasını bulamadım. Donanım forumdaki Türkçe yama kaldırılmış diğer sitelerdeki yamaları kurmayı da beceremedim. Mümkünse yamanın nasıl kurulacağını da açıklarsanız sevinirim.
Geçen günlerde nine sols indirdim. Ancak hiçbir yerde Türkçe yamasını bulamadım. Donanım forumdaki Türkçe yama kaldırılmış diğer sitelerdeki yamaları kurmayı da beceremedim. Mümkünse yamanın nasıl kurulacağını da açıklarsanız sevinirim.
Indra128 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2017 Mesajlar 3.066 Makaleler 1 Çözümler 10 29 Mart 2025 #2 Nine Sols | Türkçe Yama [%100] | DonanımHaber Forum Nine Sols, Sekiro'dan ilham alan elle çizilmiş 2D aksiyon-platform oyunudur. Diyarın korku saçan dokuz yöneticisini alt ederken kahramanımız Yi'nin ma forum.donanimhaber.com
Nine Sols | Türkçe Yama [%100] | DonanımHaber Forum Nine Sols, Sekiro'dan ilham alan elle çizilmiş 2D aksiyon-platform oyunudur. Diyarın korku saçan dokuz yöneticisini alt ederken kahramanımız Yi'nin ma forum.donanimhaber.com
Exis Decapat Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #3 Indra128 dedi: Nine Sols | Türkçe Yama [%100] | DonanımHaber Forum Nine Sols, Sekiro'dan ilham alan elle çizilmiş 2D aksiyon-platform oyunudur. Diyarın korku saçan dokuz yöneticisini alt ederken kahramanımız Yi'nin ma forum.donanimhaber.com Genişletmek için tıkla... Daha bu sabah link değiştirilip koyulacaktır diyordu ne ara değişti ya.
Indra128 dedi: Nine Sols | Türkçe Yama [%100] | DonanımHaber Forum Nine Sols, Sekiro'dan ilham alan elle çizilmiş 2D aksiyon-platform oyunudur. Diyarın korku saçan dokuz yöneticisini alt ederken kahramanımız Yi'nin ma forum.donanimhaber.com Genişletmek için tıkla... Daha bu sabah link değiştirilip koyulacaktır diyordu ne ara değişti ya.