3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 20 Nisan 2021 #1 Ben format attım bilgisayara ve zaman kaybı olmadan bütün istediğim programların yüklemesini sağlayan Ninite'den format sonrası programları indirmek istiyorum. Güvenilir midir? Hiç kullanan oldu mu? Ninite - Install or Update Multiple Apps at Once The easiest, fastest way to update or install software. Ninite downloads and installs programs automatically in the background. ninite.com
Ben format attım bilgisayara ve zaman kaybı olmadan bütün istediğim programların yüklemesini sağlayan Ninite'den format sonrası programları indirmek istiyorum. Güvenilir midir? Hiç kullanan oldu mu? Ninite - Install or Update Multiple Apps at Once The easiest, fastest way to update or install software. Ninite downloads and installs programs automatically in the background. ninite.com
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #2 Güvenilirdir, seçtiğiniz programları resmi sitelerinden indiriyorsunuz (indirmiş oluyorsunuz) zaten.
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 20 Nisan 2021 #3 AJFA dedi: Güvenilirdir, seçtiğiniz programları resmi sitelerinden indiriyorsunuz zaten. Genişletmek için tıkla... Peki programlar en son sürüm mü? Mesela Steam'i indirdiğimde bana güncelleme der mi?
AJFA dedi: Güvenilirdir, seçtiğiniz programları resmi sitelerinden indiriyorsunuz zaten. Genişletmek için tıkla... Peki programlar en son sürüm mü? Mesela Steam'i indirdiğimde bana güncelleme der mi?
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #4 382019 dedi: Peki programlar en son sürüm mü? Genişletmek için tıkla... AJFA dedi: ...seçtiğiniz programları resmi sitelerinden indiriyorsunuz... Genişletmek için tıkla... Resmi sitelerinde mevcut sürüm hangisiyse o iniyor. Yani evet, güncel sürümler iniyor.
382019 dedi: Peki programlar en son sürüm mü? Genişletmek için tıkla... AJFA dedi: ...seçtiğiniz programları resmi sitelerinden indiriyorsunuz... Genişletmek için tıkla... Resmi sitelerinde mevcut sürüm hangisiyse o iniyor. Yani evet, güncel sürümler iniyor.
MissionTroll Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2017 Mesajlar 1.560 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz (öğrenci) 20 Nisan 2021 #5 Çok kullanışlı bir program, yıllar önce Chip yada PCnet dergisinden öğrenmiştim.
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 20 Nisan 2021 #6 Öyleyse ben indiriyorum! Çok kullanışlı gözüküyor.