L Luna1057 Centipat Katılım 22 Ağustos 2023 Mesajlar 323 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ekim 2023 #1 Daha demin Microsoft Store'dan Ninja Gaiden indirdim. 1. oyunda oyuna girdiğimde "please connect a controller" yazıyor ve hiçbir tuşa basılmıyor. Klavye ile nasıl kontrol edebilirim? Şimdi baktım. Oyunun yapımcıları klavye mouse desteği koymamış. Son düzenleme: 18 Ekim 2023
Daha demin Microsoft Store'dan Ninja Gaiden indirdim. 1. oyunda oyuna girdiğimde "please connect a controller" yazıyor ve hiçbir tuşa basılmıyor. Klavye ile nasıl kontrol edebilirim? Şimdi baktım. Oyunun yapımcıları klavye mouse desteği koymamış.
LegendaryDevilHunter Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 6.354 Makaleler 7 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Ekim 2023 #2 Mouse and Keyboard Support This is an external mod that enables you to simulate DS4 inputs via a mouse and keyboard. www.nexusmods.com Geç oldu ama deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Mouse and Keyboard Support This is an external mod that enables you to simulate DS4 inputs via a mouse and keyboard. www.nexusmods.com Geç oldu ama deneyebilirsiniz.