Ninja Gaiden: Ragebound çıkış yaptı!

Makaleler
2
Daha fazla  
Blasphemous serisinin yapımcısı The Game Kitchen, Ninja Gaiden serisini modern oyunların mekaniği ile stilize ederek 2D bir Ninja Gaiden oyunu yapmış. Oyunun demosunu oynamıştım, hızlı bir temposu vardı. Metacritic puanı da iyi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

10 dolara değer mi bilemedim de görüntülerden fena oyun değil gibi.

Beklediğim bir oyundu yalnız ben Game Pass'e ilk günden çıkacak diye biliyordum, çıkmamış. Steam fiyatı fena değil oyun puanları da gayet iyi, biraz daha fazla indirim alınca alınır gibi.

Beklediğim bir oyundu yalnız ben Game Pass'e ilk günden çıkacak diye biliyordum, çıkmamış. Steam fiyatı fena değil oyun puanları da gayet iyi, biraz daha fazla indirim alınca alınır gibi.
Blasphemous serisi de yok Game Pass'de. Belki eklenir yine de Ragebound. Eklenmesi iyi olur, yanına Blasphemous serisini de ekleseler müthiş olur.

Blasphemous serisi de yok Game Pass'de. Belki eklenir yine de Ragebound. Eklenmesi iyi olur, yanına Blasphemous serisini de ekleseler müthiş olur.
Ninja Gaiden 4 direkt ilk günden game pass'e gelecek diye bu oyun da gelecek diye aklımda kalmış. Yakın zamanda gelirse güzel olur tabi hazır game pass varken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…