JokersLilMonster
Megapat
Daha fazla
4'ü arasından Superligth 2. Lamzu Maya X'te çok iyi Sora v2 claw, Superligth 2 ve Maya X palm.Ninjutso Sora V2'ler Wraith'te stoğa geliyormuş. G PRO x/x2, Viper V2 Pro arasında bakınıyordum fakat Ninjutso'yu da çok öven var ama V2 olanı için bir fikrim yok. Wraith'te Lamzu'nun da Atlantis'in minisi kalmış veya başka modelleri var. Siz bu fareler arasında hangisini önerirsiniz kablosuz olarak? Hemen almayı düşünmüyordum o yüzden bütçe sınırlamam yoktu ama Ninjutso diğerlerinden çok daha iyiyse stoğu da hemne bittiği için onu almayı düşünebilirim o açıdan fikirleri merak ediyorum.
tutuşlardan pek anlamıyorum açıkçası üstten fingertip gibi tutuyorum ve avcumun da mousea değdirmeden kullanmada da rahat hissettiğimi fark ettim biraz mousea göre de değişiyor büyük bi şeye geçince değiyor da. yani fingertip-claw karışımı gibi bi şey aslında. logitech g proyu ilk kez mağazada denediğimde sanki beklediğimden daha büüyk gibi bi hissettirdi. bu bahsettiğim tutuşa göre sora daha mı iyidir diyorsun? bi de lamzu atlantis fazla tozlandığı söylenmiş o yüzden açıkçası ne kadar temizliğe önem versem de oda ortamının kalabalığından ötürü sürekli bi probleme dönüşebilir bu. sora v2 en mantıklı seçim mi olur o zaman?4'ü arasından Superligth 2. Lamzu Maya X'te çok iyi Sora v2 claw, Superligth 2 ve Maya X palm.
En mantıklısı ucuza Scyrox V6 V8
ayrıca scyroxu ilk defa duydum. v6 ve v8i de aynı fiyatta farkı nedir? ve bu sora için de scyroxlar için de hz konusunu sormak isterim. ille de dongle gerekir mi bu hzleri görmek için? diğerlerinin 8k hzsini görmüyor olsalar da.4'ü arasından Superligth 2. Lamzu Maya X'te çok iyi Sora v2 claw, Superligth 2 ve Maya X palm.
En mantıklısı ucuza Scyrox V6 V8
Scyrox V8 modeline bakabilir misin? 3K'idi diye hatırlıyorum fiyatıtutuşlardan pek anlamıyorum açıkçası üstten fingertip gibi tutuyorum ve avcumun da mousea değdirmeden kullanmada da rahat hissettiğimi fark ettim biraz mousea göre de değişiyor büyük bi şeye geçince değiyor da. yani fingertip-claw karışımı gibi bi şey aslında. logitech g proyu ilk kez mağazada denediğimde sanki beklediğimden daha büüyk gibi bi hissettirdi. bu bahsettiğim tutuşa göre sora daha mı iyidir diyorsun? bi de lamzu atlantis fazla tozlandığı söylenmiş o yüzden açıkçası ne kadar temizliğe önem versem de oda ortamının kalabalığından ötürü sürekli bi probleme dönüşebilir bu. sora v2 en mantıklı seçim mi olur o zaman?
ayrıca scyroxu ilk defa duydum. v6 ve v8i de aynı fiyatta farkı nedir? ve bu sora için de scyroxlar için de hz konusunu sormak isterim. ille de dongle gerekir mi bu hzleri görmek için? diğerlerinin 8k hzsini görmüyor olsalar da.
Bazı modellerde extra dongle gerekiyor ama Scyrox için gerekmiyor ve Lamzu'nun bir alt markası gibi bir şey yabancı yorumlarda bana verdikleri cevaba bakılırsatutuşlardan pek anlamıyorum açıkçası üstten fingertip gibi tutuyorum ve avcumun da mousea değdirmeden kullanmada da rahat hissettiğimi fark ettim biraz mousea göre de değişiyor büyük bi şeye geçince değiyor da. yani fingertip-claw karışımı gibi bi şey aslında. logitech g proyu ilk kez mağazada denediğimde sanki beklediğimden daha büüyk gibi bi hissettirdi. bu bahsettiğim tutuşa göre sora daha mı iyidir diyorsun? bi de lamzu atlantis fazla tozlandığı söylenmiş o yüzden açıkçası ne kadar temizliğe önem versem de oda ortamının kalabalığından ötürü sürekli bi probleme dönüşebilir bu. sora v2 en mantıklı seçim mi olur o zaman?
ayrıca scyroxu ilk defa duydum. v6 ve v8i de aynı fiyatta farkı nedir? ve bu sora için de scyroxlar için de hz konusunu sormak isterim. ille de dongle gerekir mi bu hzleri görmek için? diğerlerinin 8k hzsini görmüyor olsalar da.
evet hocam az önce baktım wraithten öyle görünüyor hem v6 v8 3k olarak. üstteki soruma istinaden sana da sormuş olmak isterim bu farkları vs hz olayınıScyrox V8 modeline bakabilir misin? 3K'idi diye hatırlıyorum fiyatı
o hzleri görme açısından gerektirmiyorsa müthiş gibi duruyor. sağlamlık durumu vs nedir? yani çift tıklama gibi daha bilmediğim kronik sorunları mevcut mudur? bi de v6 ile v8 arasında hangi seçimi yapmak daha mantıklı onu çözemedim halaScyrox V8 modeline bakabilir misin? 3K'idi diye hatırlıyorum fiyatı
Bazı modellerde extra dongle gerekiyor ama Scyrox için gerekmiyor ve Lamzu'nun bir alt markası gibi bir şey yabancı yorumlarda bana verdikleri cevaba bakılırsa
HZ olayı çok önemli değil açıkçası. E-spor camiasında bile adamlar milisaniyelerle uğraşsalar bile 1k hz oynayan da var 4k hz'de de. HZ her saniyedeki imleç hareketinin tekrar sayısıdır. Ayrıca daha yumuşak ve optimize hareket etmesidir hz ayarı arttıkçaevet hocam az önce baktım wraithten öyle görünüyor hem v6 v8 3k olarak. üstteki soruma istinaden sana da sormuş olmak isterim bu farkları vs hz olayını
Scyrox dediğiniz gibi yeni bir marka her ne kadar Lamzu ile bağlantısı olsa da Scyrox hiç elime almadım ve araştırmasını da yapmadım. Lakin fiyatı o kadar uygun ki önermeden de edemedim. Benim Lamzu da yazılımındaki "Debounce Time" özelliği ile çift tıklama sorununu çözebiliyor ama yeni olduğu için açmıyorum. Scyrox'ta o özellik varsa olmaz diye düşünüyorum.evet hocam az önce baktım wraithten öyle görünüyor hem v6 v8 3k olarak. üstteki soruma istinaden sana da sormuş olmak isterim bu farkları vs hz olayını
o hzleri görme açısından gerektirmiyorsa müthiş gibi duruyor. sağlamlık durumu vs nedir? yani çift tıklama gibi daha bilmediğim kronik sorunları mevcut mudur? bi de v6 ile v8 arasında hangi seçimi yapmak daha mantıklı onu çözemedim hala
çok teşekkürler hocam. benim tutuş yapıma uygunluk olarak g pro veya sora uygun değildir diyorsun o zamna değil mi? scyrox v8 en mantıklı seçenek gibi duruyor her açıdan ne diyorsunuz?HZ olayı çok önemli değil açıkçası. E-spor camiasında bile adamlar milisaniyelerle uğraşsalar bile 1k hz oynayan da var 4k hz'de de. HZ her saniyedeki imleç hareketinin tekrar sayısıdır. Ayrıca daha yumuşak ve optimize hareket etmesidir hz ayarı arttıkça
Scyrox dediğiniz gibi yeni bir marka her ne kadar Lamzu ile bağlantısı olsa da Scyrox hiç elime almadım ve araştırmasını da yapmadım. Lakin fiyatı o kadar uygun ki önermeden de edemedim. Benim Lamzu da yazılımındaki "Debounce Time" özelliği ile çift tıklama sorununu çözebiliyor ama yeni olduğu için açmıyorum. Scyrox'ta o özellik varsa olmaz diye düşünüyorum.
Size göre V8 en uygunu bu arada
+ olarak sende de olduğunu anladım WL beast x için ne düşünüyorsun fiyat farkı var ama önerilebilir mi? veya +3k vermeye değecek bi fark var mıdır scyrox v8 ile arasında? debounce time özelliğini göremedim amaçok teşekkürler hocam. benim tutuş yapıma uygunluk olarak g pro veya sora uygun değildir diyorsun o zamna değil mi? scyrox v8 en mantıklı seçenek gibi duruyor her açıdan ne diyorsunuz?
Yani hocam bizim hardcore bir Valorant ekibimiz var 3 kişilik. İlk Wraith ile ben tanıştım sonra ikisi de Logitech'i saldı ben hariç ikisi de Beats X aldı size de öneririm canlı canlı mouse'u elledim ama işte çokta kullanmadım. Logitech'i de hem tutuş hem de kronik sıkıntılardan dolayı sana da önermem. Yoksa yine iyi mouse diyebilirim araştırdığımda ama sorunu az bile olsa batarya çıkması gibi ciddi sorunları halen var. Wl mouse daha iyi ama ben Lamzu kullanıyorum çünkü rekabetçi oyunları arada salıyorumçok teşekkürler hocam. benim tutuş yapıma uygunluk olarak g pro veya sora uygun değildir diyorsun o zamna değil mi? scyrox v8 en mantıklı seçenek gibi duruyor her açıdan ne diyorsunuz?
+ olarak sende de olduğunu anladım WL beast x için ne düşünüyorsun fiyat farkı var ama önerilebilir mi? veya +3k vermeye değecek bi fark var mıdır scyrox v8 ile arasında? debounce time özelliğini göremedim ama
"Omron Optik Switchler
Omron optik switchler sayesinde V8, daha hafif ve art arda yapılabilecek tıklamalara olanak tanır. Bu switch, net geri bildirim sağlar ve çift tıklama sorununu önler."
başlıklı bi özellik gördüm. bu iş görür sanırsam?