JokersLilMonster
Megapat
Daha fazla
Anladım hocam değerli tavsiyelerin için teşekkür ederim. Sende de bulunduğunu belirttiğin lamzu thornu baya bi ovmusler diğer aynı segment mouselara nazaran. Birisi claw tutuşta da aynı rahatlığı yaşadım demiş. Donglesiz bi sıkıntısı da olmaz herhalde. Scyroxa 3 vermek yerine bunu seçmek daha mı mantıklıdır sence ne düşünüyorsun? Eksik yönü olarak belirttiğin şarj konusu çok problem ediyor mu veya başka sıkıntısı da mevcut mu? Önerir misin? Veya sonuç olarak tutuşuma göre en çok hangisini önerirsiniz?Yani hocam bizim hardcore bir Valorant ekibimiz var 3 kişilik. İlk Wraith ile ben tanıştım sonra ikisi de Logitech'i saldı ben hariç ikisi de Beats X aldı size de öneririm canlı canlı mouse'u elledim ama işte çokta kullanmadım. Logitech'i de hem tutuş hem de kronik sıkıntılardan dolayı sana da önermem. Yoksa yine iyi mouse diyebilirim araştırdığımda ama sorunu az bile olsa batarya çıkması gibi ciddi sorunları halen var. Wl mouse daha iyi ama ben Lamzu kullanıyorum çünkü rekabetçi oyunları arada salıyorum
Sora V2 için yine sana öneririm ama tutuş olarak diğer özelliklerini bilmiyorum.
Wraith'teki mouse'ların aşağı yukarı özellikleri aynı tabii mesela orta segment'teki mouselar birbirleriyle çok benzer bileşenlere sahip yoksa yine daha üst segment modellerde Pixart 3950 ya da diğer 3950 özel sürümleri var. Switch'lerde az çok aynı oluyor. Beast X harici 1'den fazla modeli var ve Wraith'e gelmeye devam ediyor ama Beast X değil de Strider modeline bakın tutuş için. Beast X Palm Grip'ler yani avuç içi tamamen değenler için daha iyi çünkü.
Son düzenleme: