Ninjutso Origin One X alınır mı?

Ygit323

Hectopat
Daha fazla  
Bu fare hakkında çok fazla bilgi toplayamadım, Türkçe çok kaynak yoktu. Eğer bilen biri varsa alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne kadar vereceksiniz fareye? ConnectGame'in garantisine güvenmeyin. Farede sorun yaşarsanız drekt Ninjutso'ya e-posta gönderebilirsiniz.

Dosya Ekleri

• gecikme.PNG
    gecikme.PNG
    5,8 KB · Görüntüleme: 46
Hocam böyle yazıyor.

Gerçi 1000 ms 1 saniye oluyor. 24 ms demek, 0.024 saniye gecikme demek. Bu da fark edebileceğinizden çok daha hızlı. Yine de Pwnage Ultra Custom Ergo bakabilirsiniz tasarımı hoşunuza giderse.

Gerçi 1000 ms 1 saniye oluyor. 24 ms demek, 0.024 saniye gecikme demek. Bu da fark edebileceğinizden çok daha hızlı. Yine de pwnage Ultra Custom ergo bakabilirsiniz tasarımı hoşunuza giderse.

Vallahi ergo konusunda sadece 3 farenin şekli iyi geldi bana bunlar Origin One X DV3 ve G403 bunu almazsam furyz alacağım.

Vallahi ergo konusunda sadece 3 farenin şekli iyi geldi bana bunlar Origin One X DV3 ve G403 bunu almazsam furyz alacağım.

Fury Z ile Pwnage Ultra Custom Symm aynı fare. İsmi farklı sadece. İyi faredir o da. G403 hakkında bilgim yok. Fury Z, Pwnage Ultra Custom Ergo, Ninjutso Origin One X, teknik açıdan pek üstünlükleri olmayan fareler. Hoşunuza gideni alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00