Güncel olarak Razer DeathAdder V2 kullanıyorum. CS2 oynuyorum. Gerek kablolu olması gerek elime biraz büyük gelmesi ve uzun süre kullanımda elimi biraz ağrıtması dolayısıyla yeni ve kablosuz bir mouse almak istiyorum. Çok fazla teknik bilgim olmadığı için aklımda Logitech GPX Superlight 2 ve Razer DA V3 Pro vardı. Aslında GPX S2 aklıma çok yatmıştı çünkü deneme şansım oldu ve elime çok iyi oturdu. Fakat forumda bayağı bir konu okudum ve neredeyse kimse Superlight 2'yi tavsiye etmiyor.
Bazı kişiler DA V3 Pro için alınabilir demiş. Fakat asıl tavsiye edilenler Ninjutso Sora 4K, Lamzu Atlantis gibi modeller. Bu modellere baktım teknik özellikleri olarak gerçekten çok farklı ve en iyi fareler bunlar gibi gözüküyor evet. Fakat eskiden de bakmış olduğum şu site: Best Mouse for CS2den tekrar baktığımda profesyonel oyuncular arasında bu marka farelerden kullanan göremedim. Superlight ağırlıklı ve onu Zowie ile Razer takip ediyor.
Nedenlerinden biri bu takımlara sponsor olunması olabilir fakat yanlış görmediysem hiç kimsenin bu markaları kullanmaması bana biraz garip geldi. Çünkü CS:GO iken bu siteye baktığımda profesyonel oyuncuların cidden gerek mouse kameralarında gerek twitchde vs. her yerde çoğunun doğru mouse olduğu gözüküyordu. Yani Ninjutso, Lamzu gibi markalar gerçekten Logitech, Razer gibi marka mouselara göre tercih edilmeli mi? 4.000-5.000 TL civarlarında en iyi kablosuz mouse Sora 4K mıdır? Konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum.
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com
Bunu veya DeathAdder V3 Pro öneririm. Bütçen yetiyorsa bu daha iyi olur.
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com
Bunu veya DeathAdder V3 Pro öneririm. Bütçen yetiyorsa bu daha iyi olur.
DeathAdder V3 Pro'yu tercih ederim. 4K çok önemli değil. Aradaki farkı hissetmiyorsun zaten. DeathAdder V3 Pro 8K bu arada. Türkiye de dongle mevcut değil ama.
DeathAdder V3 Pro'yu tercih ederim. 4K çok önemli değil. Aradaki farkı hissetmiyorsun zaten. DeathAdder V3 Pro 8K bu arada. Türkiye de dongle mevcut değil ama.
Şu anda DA V2 kullandığım için V3 Pro da kafama çok yatıyor bir ara asıl aklımda olan oydu sonra Superlight 2'yi görünce aklım ona kaymıştı fakat biraz araştırınca ondansa V3 Pronun daha iyi gibi olduğunu anladım. Alıcak olursam muhtemelen kararım V3 Pro olacak. Yorumların için teşekkür ederim.
Darmoshark M3 4K Wireless Mouse Bu mouse 2.299 TL ve 4K Polling rate için dongle içinden çıktığı yazıyor. Sensörü de aynı şekilde PAW 3395 gözüküyor. Böylesine fazla fiyat farkı olması garip geldi ve bu fareyi pek öneren görmedim. Bu model hakkında bilgisi olan var mı? (Sitede yorumlarda şimdi gördüm sanırım dış kalitesi pek iyi değilmiş diğer modeller kadar ama özelliklerine göre fiyatı çok iyi.)
Darmoshark M3 4K Wireless Mouse bu mouse 2.299 TL ve 4K polling rate için dongle içinden çıktığı yazıyor. Sensörü de aynı şekilde paw 3395 gözüküyor. Böylesine fazla fiyat farkı olması garip geldi ve bu fareyi pek öneren görmedim. Bu model hakkında bilgisi olan var mı?
Bu arada m3s pilli imiş. Hayatta alınmaz yani. Ben V3 Pro diyorum. Eline de uyması lazım ama biraz. Elim büyük ve palm grip tutuyorsan V3 Pro'yu almanı tavsiye ederim.
Bu arada m3s pilli imiş. Hayatta alınmaz yani. Ben V3 Pro diyorum. Eline de uyması lazım ama biraz. Elim büyük ve palm grip tutuyorsan V3 Pro'yu almanı tavsiye ederim.