rriens Decapat Katılım 28 Ocak 2023 Mesajlar 153 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #1 Başlıkta da gördüğünüz gibi hocam, hangisi daha mantıklı?
theheadshothd Hectopat Katılım 29 Mart 2022 Mesajlar 180 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #2 Sora V2 bence ama wl Beast'da düşünülebilir.
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 7 Temmuz 2024 #3 Superlight overpriced bir mouse. Fiyatini hak etmiyor asla.
theheadshothd Hectopat Katılım 29 Mart 2022 Mesajlar 180 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #4 Ben şahsen wl Beast 8Knın wratihe gelmesini bekliyorum.
rriens Decapat Katılım 28 Ocak 2023 Mesajlar 153 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #5 pawEn dedi: Superlight overpriced bir mouse. Fiyatini hak etmiyor asla. Genişletmek için tıkla... Esporcular kullandığı için düşündüm ama seçimimi Sora V2'den yana kullanacağım. Destedeğiniz için sağolun hocam.
pawEn dedi: Superlight overpriced bir mouse. Fiyatini hak etmiyor asla. Genişletmek için tıkla... Esporcular kullandığı için düşündüm ama seçimimi Sora V2'den yana kullanacağım. Destedeğiniz için sağolun hocam.
thefalcon27 Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 115 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #6 rriens dedi: Esporcular kullandığı için düşündüm ama seçimimi Sora V2'den yana kullanacağım. Destedeğiniz için sağ olun hocam. Genişletmek için tıkla... Konuyu hortlatıyorum ama, Sora V2'yi aldınız mı memnun kaldınız mı merak ettim.
rriens dedi: Esporcular kullandığı için düşündüm ama seçimimi Sora V2'den yana kullanacağım. Destedeğiniz için sağ olun hocam. Genişletmek için tıkla... Konuyu hortlatıyorum ama, Sora V2'yi aldınız mı memnun kaldınız mı merak ettim.
rriens Decapat Katılım 28 Ocak 2023 Mesajlar 153 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #7 thefalcon27 dedi: Konuyu hortlatıyorum ama, Sora V2'yi aldınız mı memnun kaldınız mı merak ettim. Genişletmek için tıkla... Sorun yok hocam, almadım ama bir arkadaş vesilesiyle denedim teknik özellikleri gayet iyi bir mouse zaten bence claw grip tutuyorsanız kesinlikle almalısınız. Ben palm tutuyorum almakta istiyordum ama nasip olmadı.
thefalcon27 dedi: Konuyu hortlatıyorum ama, Sora V2'yi aldınız mı memnun kaldınız mı merak ettim. Genişletmek için tıkla... Sorun yok hocam, almadım ama bir arkadaş vesilesiyle denedim teknik özellikleri gayet iyi bir mouse zaten bence claw grip tutuyorsanız kesinlikle almalısınız. Ben palm tutuyorum almakta istiyordum ama nasip olmadı.