Ninjutso Sora alınır mı?

raster

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Yakın zamanda zaten konu açmıştım kablosuz mouse önerisi diye. Fakat kronik olduğu için Glorius Model O Wireless'i almayacağım. Şu an tek seçeneğim Ninjutso Sora. Öncelikle sorum sorunuyla alakalı. Biraz araştırırken Technopat'ta kronik olduğunu yazan görmüştüm. Doğru mu? Bu mouse kronik mi? Ona göre almayı düşünüyorum. Yurt dışından toplam 110$' falan geliyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
@Gjea hocam siz almıştınız galiba. Memnun musunuz?

Son düzenleme:
Bence alma hocam. Ben aldım ilk sensör kafasına göre hareket etti iade edecekken wraith ters cevep verdi bende lanet olsun diyip koydum köşeye. Kutudaki skatezi değişince sensör düzeldi gibi oldu ama delaylı bir mouse bu hiç önermem yani git kendini kanıtlamış v3 pro veya gpx al geç kimseyi dinleme

Kronik olan Katana model. Sora temiz, ürün normal gönderilirse problem yaşamazsanız güzel yaşarsanız sıkıntı iade çok zor kabul alırlar. Onun yerine GPX + Kailh GM 8.0 ve Wraith Skatez güzel olur.

Alınır.

@Gjea siz sorun yaşadınız diye hemen Ninjutso Sora kronik sorunlu bir fare olmuyor bir kere!

@Xantern

Merhaba, konuyu görünce yorumda bulunmak istedim. Ninjutso Sora ile ilgili bende sorun yaşamıştım, mouse çok iyi bir mouse her açıdan lafım yok ama belki de benim şansızlığımdır. Wraith hemen problemi çözüp yenisini gönderdi ancak 1 ay sonra yine gıcırtı gibi problemlerle karşılaşıp iade ettim.

Xm2we varken gerek yok, ki soradan iyi olduğu yönler bile var farenin. Gramaj dışında eksisi yok bence. Bu arada sensörde gecikme vs. yaşayan arkadaşlar, Mouse Polling Rate Checker | DeviceTests şu siteye girip daireler yapar mısınız fareyle? 900 Hertz'ün altında mı dolanıyor fare hep? Eğer öyleyse Wraith'in vs. bir şey demeye hakkı yok çünkü, direkt video çek gönder. Ha bir de sorunlu soralarda kronik sensör takılma problemi olabiliyordu arkadaş haklı ama size arızalı olanının gelmesi de düşük bir ihtimal.

Bu site ne işe yarıyor ki? Sora ile test ettim 950-1000 arası geziyor. Sadece hzsini test ediyor sanki sensörle pek alakası yok gibi.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    108,9 KB · Görüntüleme: 95
İşte hz değerinin stabil olması da sensörle alakalı, eğer 900 altıysa zaten direkt arızalı birim gelmiş size diyecektim ancak sorun yokmuş bu konu hakkında. Tabii ki arızalı olup olmadığı sadece bu testle ölçülmüyor, aniden meydana gelen dpi deviasyonu ya da takılmalar olabiliyor bozuk soralarda. Alttaki linklerde problemleri görebilirsiniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu testlerde sıkıntı yok baktımda gecikmeyi nasıl anlarım testi yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…