Ninjutso Sora V2 vs ATK F1 Ultimate

cagrichill

Yoctopat
Daha fazla  
Çok fazla arasında kaldım. Fiyatları aynı. F1 Ultimate'de 8K Dongle'ı yanında hediye geliyor, ve sensörü 3950 Ultra. Sora V2 ise 1000Hz ve Dongle'ı yok ve sensörü 3395, hangisini almalıyım? F1 Ultimate'in kablosunun takılma yaptığı söylendi bilemiyorum.

El boyutun ve tutuş şeklin nedir?
V2 ile Ultimate'ın fiyat farkı yapı kalitesiydi herhalde
@DMN

Peki Sensör olayı nasıl birinde 3395 diğerinde 3950 Ultra o zaman F1 veriyorum.

Evet F1 Ultimate çok daha avantajlı, dediğim gibi Sora V2'nin kötü tekniğe sahip olmasına rağmen pahalı fiyata koyulması yapı kalitesindendir muhtemelen.
Etiketlediğim kişi kalite olaylarını daha iyi biliyor, ona sorun bir isterseniz.

F1 Verdim teşekkürler.

Hocam bir sorum daha olacak, Attack Shark R3 Magnezyum nasıl kendiliğinden Donglesız 8K Hz Destekliyor ve daha ucuz?

Son düzenleme:
F1 Verdim teşekkürler.

Hocam bir sorum daha olacak, Attack Shark R3 Magnezyum nasıl kendiliğinden Donglesız 8K Hz Destekliyor ve daha ucuz?

Alınmaz, kullanılan mcu bile belli değil bu arada ATK F1 deneyim ve incelemesi olmayan bir fare, encoderını Reddit'den araştırmanız iyi olacaktır.

Alınmaz, kullanılan mcu bile belli değil bu arada ATK F1 deneyim ve incelemesi olmayan bir fare, encoderını Reddit'den araştırmanız iyi olacaktır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
İncelemeleri var hocam

F1 verdim teşekkürler.

Hocam bir sorum daha olacak, Attack Shark R3 magnezyum nasıl kendiliğinden donglesız 8K Hz destekliyor ve daha ucuz?

Hocam mouse nasıl kalitesi olarak soyleyebilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…