Ninjutso Sora V2 vs ATK F1 Ultimate

rriens

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba bu iki fare arasında gidip geliyorum sizce hangisini tercih etmeliyim şahsen F1'in içinden dongle çıkması beni çok cezbetti Ninjutso'nun 8K donglesi maalesef yok. Tahminimce 1000 TL civarlarında olur. Sizce mouse herzi o kadar önemli mi?

Merhaba bu iki fare arasında gidip geliyorum sizce hangisini tercih etmeliyim şahsen F1'in içinden dongle çıkması beni çok cezbetti Ninjutso'nun 8K donglesi maalesef yok. Tahminimce 1000 TL civarlarında olur. Sizce mouse herzi o kadar önemli mi?
1k-2k-4k-8k arasında öyle aman aman bir fark yok. Bir görselde görmüştüm bulursam atarım. 8k benim fikrimce çok gereksiz çünkü 4k ile neredeyse aynı ve 8k da kasmalar hatalar olma olasılığı artıyor.

4K yeni yeni oturmaya başlamış, 8K'da stutter vs. olabiliyormuş. Çok isterseniz ki insanı cezbetmiyor değil, 4K alabilirsiniz ama 8K yaygın değil esporda bile.

1k-2K-4K-8k arasında öyle aman aman bir fark yok. Bir görselde görmüştüm bulursam atarım. 8K benim fikrimce çok gereksiz çünkü 4K ile neredeyse aynı ve 8K da kasmalar hatalar olma olasılığı artıyor.

Bende bir yerde okumuştum zaten monitörler 8K herzi algılayamıyor ama Ninjutso 1K ve 3395 fiyatları neredeyse aynı palm grip kullanıyorum.

4K yeni yeni oturmaya başlamış, 8K'da stutter vs. olabiliyormuş. Çok isterseniz ki insanı cezbetmiyor değil, 4K alabilirsiniz ama 8K yaygın değil esporda bile.

Zaten alsam bile 4K kullanacağım palm grip için sizce en uygunu hangisi.

Razer Viper V2 Pro palm için gayet uygun ama el boyutları devreye giriyor bu konuda. Sora V2 almayı düşünüyordum ama biraz küçük, Sora V2 daha çok claw için uygun. Mediamark'ta Viper V2 Pro teşhir ürünü var oradan deneyin palm için, hoşunuza gitmezse Sora V2 değerlendirirsiniz tekrar. Stokları çabuk tükeniyor ne yazık ki.

Bende bir yerde okumuştum zaten monitörler 8K herzi algılayamıyor ama Ninjutso 1K ve 3395 fiyatları neredeyse aynı palm grip kullanıyorum.

Zaten alsam bile 4K kullanacağım palm grip için sizce en uygunu hangisi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

şu video baya açıklayıcı bu konu hakkında.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

şu video baya açıklayıcı bu konu hakkında.

Teşekkür ederim benimde gördüğüm yer burasıydı 1600 dpi kullanıcam ve sensimi düşüreceğim

Razer Viper V2 Pro palm için gayet uygun ama el boyutları devreye giriyor bu konuda. Sora V2 almayı düşünüyordum ama biraz küçük, Sora V2 daha çok claw için uygun. Mediamark'ta Viper V2 Pro teşhir ürünü var oradan deneyin palm için, hoşunuza gitmezse Sora V2 değerlendirirsiniz tekrar. Stokları çabuk tükeniyor ne yazık ki.

Sağ olun hocam Viper v2Pro'u Mediamark'tan deneyeceğim yakın bir arkadaşımda Ninjutso var ondanda denersem müsait zamanda gidip seçimimi yapacağım teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı