Ninjutso Sora V2 alacaktım ta ki Wraith'de bitene kadar sizce stokun yenilenmesini mi beklemeliyim yoksa Lamzu Atlantis Mini Pro mu almaya mı yönelmeliyim?
Ninjutso Sora V2 alacaktım ta ki Wraith'de bitene kadar sizce stokun yenilenmesini mi beklemeliyim yoksa Lamzu Atlantis Mini Pro mu almaya mı yönelmeliyim?
Kendi sitesinden alma bir problem çıkarsa garantiyle sen uğraşırsın, Wraith'den al en azından bir şey olursa garanti konusunda rahat olursun. İstersen telefon numaraları falan varsa arayıp sor stoklar ne zaman yenilenecek diye veya mail at
Kendi sitesinden alma bir problem çıkarsa garantiyle sen uğraşırsın, Wraith'den al en azından bir şey olursa garanti konusunda rahat olursun. İstersen telefon numaraları falan varsa arayıp sor stoklar ne zaman yenilenecek diye veya mail at.