Ninjutso Sora V2 vs Razer DeathAdder V3 Pro

Bütçe
4900

zPastwL

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Cpu : Amd Ryzen 5 5500
Gpu : Nvidia GeForce RTX 3060Ti
Motherboard : Asus Prime B450M-K II
Ram : Kingston Fury 2x16 32Gb
Ssd : Mld M300 500Gb
Keyboard : Mizar M60 Luna %60 Gateron Brown
Mouse : SteelSeries Aerox 3 Wireless
Mouse Pad : Klassegear Longteng Huoyun Black
Headset : Razer BlackShark V2 X
Monitor 1 : Lenovo Legion R25I-30
Monitor 2 : Turbox 75Hz 1Ms
Merhaba. Klavye mouse pad yeniledim şimdi sırada fare var. Aynı fiyat bandında maksimum 4800 4900TL'ye çıkabilirim ikisi arasındayım, hangisi daha iyidir sizce? İşlemcim AMD Ryzen 5 5500 4K Hz destekler mi?

Valorant CS tarzı FPS oyunları oynuyorum fingertip grip calm grip tutuş şekillerim ellerim büyük SteelSeries Rival 600 kullanıyorum elime güzel oturuyor hangisini seçmeliyim çok kararsız kaldım mouse Razer seçersem bir klavye kalıyor onu da ileride Razer alırsam ekosistem tamamlanacak kulaklıkta BlackShark v2X ama Sora V2 önerenlerde var çok kararsız kaldım 22 Temmuz paramı alacağım maksimum 4900TL'ye çıkabilirim başka önerin var mı peki.

Kullandigin mouse gerçekten ağır bir model, Sora V2ye geçersen biraz alisma sureci yasayacaksin cunku Sora V2 nerden baksan 40 gramın altında bir mouse. Ellerim büyük demissin, ne kadar büyük hicbir fikrim yok kullandigin model ergo bir model de değil, Rival 600 eline oturuyor ise, Soraya alisman gerekebilir uzun bir süre. Veyahut hemencicik de alisabilirsiniz, elinize bağlı tamamen. Onun disinda V3 Proyu da herhangi bir yerden bulup gidip deneyebilirsen senin için daha iyi olur. İkisi de pisman etmez, ikisinin de kalitesi vesaire herşeyiyle gayet guzeller. Farklı sormak istediğin bir şey olursa, eagatlikla cevaplarım. İki model de elimde bulunuyor.

en beğendiğin hangisi oyunda en rahat kullanımı olan en iyi performans veren ve ryzen 5 5500 işlemcim var 4k hz desteklermi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…