Ninjutso Sora V2 Wireless vs VGN Dragonfly Wireless vs Logitech G PRO X SUPERLIGHT HERO

Alp Kasırga

Hectopat
3 tane mouse seçeneğim var. Hangisini almalıyım?

Hangisini almalıyım nedeni ile birlikte belirtiniz. Başka önerileriniz varsa olabilir ama Wireless konusunda kararlıyım, kablolu mouse önermeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
El boyutu ve nasıl bir tutuşla tuttuğunuz önemli, G Pro her tutuşa uygun güvenli liman olsa da hafiflik, Hz, benim kişisel tutuş şeklim, donanım özellikleri gibi farklardan dolayı Sora V2 alırdım.

Bu bütçede optik switch daha önem arz ediyor. Sora V2 diğerlerini 2'ye katlar.

Hocam ben de geçenlerde fare almak niyetiyle araştırmıştım eğer bakmak isterseniz Razer markasının son modellerine bakabilirsiniz yakın bir zamanda Viper V3 Pro modelini çıkarttılar kötü yorumu vs. var mı bilmiyorum açıkçası ama bir bakmanızı tavsiye ederim.

Hocam bir de yanlış değilsem G PRO X Superlight için çift tıklama sorunları vardı hala var mı bilmiyorum.

Hocam Viper V3 Pro'ya baktım ekstra dongle gerekiyor yüksek Hz de çalıştırmak için o da ayrıyeten hangisini almalıyım bilmiyorum fakat fiyatı cazip geldi. Hangi dongle almalıyım onu da önerirseniz bu iş Sora V2 de veya Viper v3'te biter gibi ama VGN Dragonfly mouse tada çok fazla iyi yorum var ne yapacağım bilmiyorum.

El boyutu ve nasıl bir tutuşla tuttuğunuz önemli, G PRO her tutuşa uygun güvenli liman olsa da hafiflik, Hz, benim kişisel tutuş şeklim, donanım özellikleri gibi farklardan dolayı Sora V2 alırdım.

Aralarında ki en iyisi Sora V2 fakat tutuş şeklime en uygun G PRO Superlight o yüzden ne yapacağım kararsız kaldım. VGN'de tutuş şeklime uygun.

Fantech Helios 4K öneririm o zaman. Hem optik switch hem nordic mcu hem de 4K destekli ve istediğiniz shape. Ayrıca Razer ve Logitech'den daha iyi doku kalitesine sahip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…