Ninjutso Sora vs Endgame XM2we

En ucuz değil bu arada Dongle gelince 4K Hz ile çalışacağı için harika. F1 Pro olanı.

Hocam mesela aynı sensör neden ben sora alıp 1000TL fazladan veriyorum?
Malzeme kalitesi, MCU ve daha bir sürü şey.

Hocam fiyatı bir mouse kadar olur yine

Hocam her türlü g300s'den daha iyi olmaz mı click latency?
Her ama her türlü. G300S o kadar da iyi bir mouse değil ve aksine çok eski. Siz Darmoshark M3 alsanız bile fark edersiniz. Sadece daha fazla verip daha iyi malzeme kalitesi ve diğer arkadaşların dediği şeyleri de almış olursunuz. Yani gidip bunu alınca pişman olmazsınız fiyatına bakınca misal veriyorum mouse'u.

Hocam en sonunda komşu çocuğu gibi evinize gelip 1 el atıcam.

Hocam her türlü g300s'den daha iyi olmaz mı click latency?
Ben XM2we kullanıcısıyım. Aşık olduğum tek mouse denebilir. 3370 ile 3395 arasında bir sensör muhabbeti yapmaya gerek yok.

2 önceki farem G300S idi bu arada.

Hocam bir yanım çok hafif Sora'yı al bir sorun olmaz diyor diğer yanım aynı sensör 1000TL ucuza var diyor. Diğer yanım da herkes xm2we'den memnun ama daha iyi sensör varken neden alıyım diyor.

Hocam bir yanım çok hafif Sora'yı al bir sorun olmaz diyor diğer yanım aynı sensör 1000TL ucuza var diyor. Diğer yanım da herkes xm2we'den memnun ama daha iyi sensör varken neden alıyım diyor.
3370 ile 3395 arasında fark yok ki? Ripple control var zaten eğer olsaydı bile o şey kapatıyor. Hani IPS olarak farkı var fakat anlayamaz insan olan hiç bir kişi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…