Ensar Kaplan Hectopat Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 145 Çözümler 1 5 Eylül 2023 #1 Ninjutso Sora vs Lamzu Atlantis hangisini tercih etmeliyim? Lamzu'nun minisi şu an stokta onu da düşünebilirim. Şu an Rival 110 kullanıyorum ve bir tık daha küçük olsa daha iyi olurdu diyorum.
Ninjutso Sora vs Lamzu Atlantis hangisini tercih etmeliyim? Lamzu'nun minisi şu an stokta onu da düşünebilirim. Şu an Rival 110 kullanıyorum ve bir tık daha küçük olsa daha iyi olurdu diyorum.
ThePatrio Hectopat Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 298 Çözümler 2 6 Eylül 2023 #2 Ben minisini aldım elim 16.5 7.5 gelmesini bekliyorum bir de LGG saturn Pro red soft aldım denediğim zaman sölerim ama sora almayın diyorlar. Mouse aşırı güzel Bu arada G PRO X'ten geçtim elime oturdu Eline göre tercih edebilirsin. Son düzenleme: 7 Eylül 2023
Ben minisini aldım elim 16.5 7.5 gelmesini bekliyorum bir de LGG saturn Pro red soft aldım denediğim zaman sölerim ama sora almayın diyorlar. Mouse aşırı güzel Bu arada G PRO X'ten geçtim elime oturdu Eline göre tercih edebilirsin.
ErxQQ Kilopat Katılım 10 Eylül 2018 Mesajlar 456 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #3 ThePatrio dedi: Ben minisini aldım elim 16.5 7.5 gelmesini bekliyorum bir de lgg saturn Pro red soft aldım denediğim zaman sölerim ama sora almayın diyorlar. Mouse aşırı güzel bu arada G PRO X'ten geçtim elime oturdu eline göre tercih edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Lgg saturn Pro deneyimlerinizi yazabilir misiniz acaba?
ThePatrio dedi: Ben minisini aldım elim 16.5 7.5 gelmesini bekliyorum bir de lgg saturn Pro red soft aldım denediğim zaman sölerim ama sora almayın diyorlar. Mouse aşırı güzel bu arada G PRO X'ten geçtim elime oturdu eline göre tercih edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Lgg saturn Pro deneyimlerinizi yazabilir misiniz acaba?