K Kastanbolu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 3.161 23 Eylül 2024 #1 Merhaba, Ninjutso Sova V2 için mouse pad arıyorum. Alabileceğim bu fareye en iyi pad hangisi olur? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Eylül 2024
the world is yourss Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 2.054 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2024 #2 Control mu istiyorsun yoksa Speed mi?
WerBeastDu Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 3.104 Çözümler 16 24 Eylül 2024 #3 Bütçe?
K Kastanbolu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 3.161 24 Eylül 2024 #4 the world is yourss dedi: Control mu istiyorsun yoksa Speed mi? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum neye göre Control veya Speed seçmeliyim? WerBeastDu dedi: Bütçe? Genişletmek için tıkla... 1500TL @@WerBeastDu Hangisini önerirsiniz? Son düzenleme: 24 Eylül 2024
the world is yourss dedi: Control mu istiyorsun yoksa Speed mi? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum neye göre Control veya Speed seçmeliyim? WerBeastDu dedi: Bütçe? Genişletmek için tıkla... 1500TL @@WerBeastDu Hangisini önerirsiniz?
the world is yourss Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 2.054 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2024 #5 Kastanbolu dedi: Bilmiyorum neye göre Control veya Speed seçmeliyim? 1500TL. @@WerBeastDu hangisini önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Kendine göre seçmelisin, ben CS2 oynuyorum ve bana Control mouse pad daha rahat geliyor, Speed biraz daha istikrarsız gibi.
Kastanbolu dedi: Bilmiyorum neye göre Control veya Speed seçmeliyim? 1500TL. @@WerBeastDu hangisini önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Kendine göre seçmelisin, ben CS2 oynuyorum ve bana Control mouse pad daha rahat geliyor, Speed biraz daha istikrarsız gibi.
K Kastanbolu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 3.161 24 Eylül 2024 #6 the world is yourss dedi: Kendine göre seçmelisin, ben CS2 oynuyorum ve bana Control mouse pad daha rahat geliyor, Speed biraz daha istikrarsız gibi. Genişletmek için tıkla... Hybrid karar verdim ne alayım? the world is yourss dedi: Kendine göre seçmelisin, ben CS2 oynuyorum ve bana Control mouse pad daha rahat geliyor, Speed biraz daha istikrarsız gibi. Genişletmek için tıkla... Klasse longteng nasıl? WerBeastDu dedi: Bütçe? Genişletmek için tıkla... Yok mu öneri? Son düzenleme: 29 Eylül 2024
the world is yourss dedi: Kendine göre seçmelisin, ben CS2 oynuyorum ve bana Control mouse pad daha rahat geliyor, Speed biraz daha istikrarsız gibi. Genişletmek için tıkla... Hybrid karar verdim ne alayım? the world is yourss dedi: Kendine göre seçmelisin, ben CS2 oynuyorum ve bana Control mouse pad daha rahat geliyor, Speed biraz daha istikrarsız gibi. Genişletmek için tıkla... Klasse longteng nasıl? WerBeastDu dedi: Bütçe? Genişletmek için tıkla... Yok mu öneri?
WerBeastDu Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 3.104 Çözümler 16 29 Eylül 2024 #7 Longteng yerine Wraith Spirit of Aim bakman daha mantıklı. Longteng kalite olarak o kadar iyi değil ama sağlam mousepad.
Longteng yerine Wraith Spirit of Aim bakman daha mantıklı. Longteng kalite olarak o kadar iyi değil ama sağlam mousepad.