Çözüldü Nintendo 2DS XL vs Switch Lite

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yigitzn

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba abiler bu benm açtığım ilk konu. Ben oyun dünyasıyla çok iç içe değilim. Senelerdir hala çalışmakta olan PSP konsolum var el konsollarını seviyorum. Şu an Nintendo Switch Lite ile 2DS XL arasında kaldım. Switch Lite'ın PSP benzeri tarzı, HD olması ve hala oyun çıkması; 2DS XL tarafında cihazın ve oyunların daha ucuz olması, daha büyük oyun kütüphanesi ve R4 kart olayı hoşuma gidiyor. Bir de direkt yeni Switch oyunlarına girmek yerine 3ds/ds oyunlarıyla Nintendo evrenini tanısam mı bilmiyorum yardımcı olacak varsa yazabilir öncelikle herkese teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba kardeşim. Bence Switch daha iyi olur. Desteği olan geçerli bir konsol. Bizim ülkede fazla yaygın değiller.

Eğer oyunlarını karşılayabileceksen Switch Lite alabilirsin. Switch oyunları dolar kurunun güncel hâli ile geliyor ve yeni oldukları için pahalı oluyor.
Bunu yapamayacaksan da 2DS XL alabilirsin, oyun kütüphanesi çok geniş.

maalesef switch oyunları bizim ülkede çok pahalı konsolu aldıktan sonra illa oyun alırım da bi saatten sonra oyunsuz kalır mıyım diye biraz korkuyorum. 2ds xl'in kötü yanı şu an trendyol,hepsiburada gibi sitelerde yok oyunları ve konsolun kendisini sahibinden veya amazondan alacan

Switch Lite'da daha çok yeni oyunlar varken 2DS XL eski bir konsol olduğu için yeni oyun çıkmıyor, en son 2019'da çıktı sanırsam.
Switch Lite daha güçlü olduğu için Witcher 3, Skyrim, Wolfenstein, Dark Souls Remastered gibi oyunlar da var bir de.
2DS XL'a oyun bulmak zor ayrıca, Türkiye'de çok yok, ancak bu forumda anlatmam yasak olan bazı yöntemler var

evet switch lite'da 3. parti oyunda var şu an çok ilgimi çekmese de gelecekte işime yarayabilir. Switch lite ile başlayıp bir süre sonra eğer ucuz bulursam 2ds xl almak mantıklı olabilir. Bu forumda söyleyemediğin bir şey olursa twitter adresimi yazayım dm'den söylersin abi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…