Nintendo 3DS mi, PS Vita mı?

MrSpectro

Decapat
Şu an elimde bir PS Vita var ve oyunlarından çok sıkıldım yeni güzel bir şey de bulamıyorum 3DS'te güzel oyunlar var mı birkaç exculusive oyun söyleyebilir misiniz? Grafik 3DS'te kötü olduğunu duydum zaten fazla grafikleri umursayan birisi değilim dediklerinize göre PS Vita'yı 3DS ile takas etmeyi düşüneceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
3DS benim pek ilgimi çekmiyor, 3-4 karakterin başka başka oyunları, Pokemon ve Mario ilginç olsa bile diğer oyunlar ilgimi çekmedi. Yakında bende PS Vita alacağım, kırık bir şekilde oyunlardan sıkılmayacsğımı düşünüyorum siz ne kadar süredir kullanıyorsunuz ve sizce alınır mı?

3DS hala destek alıyor. Pişman olmazsınız. Büyük bir oyun kütüphanesi var. Exlusiveleri az ve öz. Grafiklere takmıyorsanız ve Nintendo'nun tarzını beğeniyorsanız seversiniz.

Yaklaşık bir buçuk senedir kullanıyorum bana kalırsada exculusive oyunlarını pek sevmiyorum ama siz yinede bi internetten bakın oyunlara bide hafıza kartı çok sıkıntı oluyor 8gb hafıza karta 130 tl civarı bir şey

Sd2vita diye bir aparat varmış kırık cihazlarda kullanmak için, onu alıp 64gb SD card ile oyun stoğu yapmayı planlıyorum. Tüm oyunlara adrenalin isimli marketten bedava erişimde sağlanıyor.

Sd2vita diye bir aparat varmış kırık cihazlarda kullanmak için, onu alıp 64gb SD card ile oyun stoğu yapmayı planlıyorum. Tüm oyunlara adrenalin isimli marketten bedava erişimde sağlanıyor.
Öhm Öhm... PS Vita şu anda tek PSP gibi emülator olarak kullanılır bence. Oyunu yok cihazın nerdeyse.

Öhm Öhm... PS Vita şu anda tek PSP gibi emülator olarak kullanılır bence. Oyunu yok cihazın nerdeyse.
Nintendo'ya hiç aşina değilim ve Pokemon hariç Mario ya da Zelda gibi oyunlarıda sevmiyorum . 3DS çok fazla indie oyuna sahip ama ben RPG ve ya ona yakın türde (JRPG ne kadar sevmesem bile çok potansiyeli olan oyunlar gördüm Vita'da) oyunları el konsolunda oynamak istiyorum. Cihazda oyun yok muhabbeti gerçekten çok boş geliyor, cihazda 300-500 arası bir oyun kütüphanesi var, evet en fazla 100 tane oynanabilir oyun var ama oyunlara para vermeyeceğim için 500TL'ye PS Vita almak mantıklı geliyor. Siz ne düşünüyorsunuz?

3DS'de de FreEshop ile para vermene gerek yok. CFWliyebilirsin cihazı. Normal microSD Cardları destekliyor hem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…