F1nnX Centipat Katılım 14 Aralık 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 21:26 #1 Selamlar, internette 3DS fiyatlarına bakıyordum ve fark ettim ki fiyatlar Switch Lite ile aynı. Daha önce hiç Nintendo konsol kullanmadım, hangisini almak daha mantıklı olur? Bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Selamlar, internette 3DS fiyatlarına bakıyordum ve fark ettim ki fiyatlar Switch Lite ile aynı. Daha önce hiç Nintendo konsol kullanmadım, hangisini almak daha mantıklı olur? Bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.
1 160634 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 8.355 Makaleler 6 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 21:31 #2 Nostalji aramıyorsan Switch Lite mantıklı.
Andreas Rönnberg Centipat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 3.624 Makaleler 5 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 21:47 #3 Ikisi de berbat konsollar. Onun yerine butce toplayip ASUS ROG Ally al.
F1nnX Centipat Katılım 14 Aralık 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 21:49 #4 Andreas Rönnberg dedi: Ikisi de berbat konsollar. Onun yerine butce toplayip ASUS ROG Ally al. Genişletmek için tıkla... nintendo özel oyunlarını oynamak istiyorum.
Andreas Rönnberg dedi: Ikisi de berbat konsollar. Onun yerine butce toplayip ASUS ROG Ally al. Genişletmek için tıkla... nintendo özel oyunlarını oynamak istiyorum.
Andreas Rönnberg Centipat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 3.624 Makaleler 5 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 21:53 #5 F1nnX dedi: nintendo özel oyunlarını oynamak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Sanirim Nintendo konusunda kararlisin. O zaman 3DS al. Koleksiyon degeri daha yuksek.
F1nnX dedi: nintendo özel oyunlarını oynamak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Sanirim Nintendo konusunda kararlisin. O zaman 3DS al. Koleksiyon degeri daha yuksek.