Nintendo Switch 2 beklenir mi?

TheDemr

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben oyun konsolu almak istiyorum ve bütçem Xbox Series S almaya yetiyor ama Nintendo oyunlarını da seviyorum. Sizce Nintendo Switch 2'yi beklemeli miyim ve fiyatı 20000 TL'nin altında olur mu? Elden Ring gibi popüler oyunları da Nintendo oyunlarını da seviyorum ve alacağım konsolu Online üyeliği almadan kullanmayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nintendo konsolları hep geriye uyumluluk da iyi olmuştur. Eski oyunlarını 60 FPS oynama garantisi verir büyük ihtimalle.

Merhaba arkadaşlar. Ben oyun konsolu almak istiyorum ve bütçem Xbox Series S almaya yetiyor ama Nintendo oyunlarını da seviyorum. Sizce Nintendo Switch 2'yi beklemeli miyim ve fiyatı 20000 TL'nin altında olur mu? Elden Ring gibi popüler oyunları da Nintendo oyunlarını da seviyorum ve alacağım konsolu Online üyeliği almadan kullanmayı düşünüyorum.

Bence Nintendo Switch şu anda alınmaz switch 2 2025 gibi çıkacaktır ondan sonra Nintendo bazı özel oyunlarını Switch'e çıkartmaya devam etse de 3. parti firmaların çıkartıcağını sanmiyorum ayrıca güncel oyunlarda da çok kötü grafikler sunuyor.

Beklenir elbette. Nintendo ülkemizde hala çok bilinmese de oyunlar olarak cidden güzel işler çıkaran firma. Zelda ve Mario gibi oyunları diğer platformlarda bulmak imkansız. PlayStation Mario çakması Astro bot ile beraber ne kadar ilgi çekti.

Lakin resmi bir duyuru gelmediği için geldiyse bile ben bilmiyorum fiyat ne olur şu an muamma.

Ayrıca Nintendo oyunları pek indirim yapmaz. Bunu da göz ardı etmemek lazım. Nintendo'nun bu tarafını hiç sevmiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İyi oldu.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı