Nintendo Switch 2 beklenir mi?

Herkes tarihi yanlış paylaşmış. Formattan kafalar karıştı insanların. 4 Şubat değil 2 Nisan'da Switch 2 Direct'i yapılacak. Konsol Haziran'da çıkar diye tahmin ediyorum.

Bana sorarsanız değil Haziran, Kasım'da çıksa yine beklenir. Kat kat güçlü olacak ilk cihazdan.

Ben daha yeni OLED aldım deli gibi oyun birikmiş hele bizim gibi ekonomide kırık alın geçin bende ilk defa kırık aldım hayatımda çünkü bir yanda PS bir yanda PC bütçe yetişmiyor ayrıca Arjantin'den sonra Japonya eshopta kapanıyor yurt dışında 2-3 sene önce aldığımda paso oradan alıyordum oyunları.
Oynamadığınız oyun yeni oyundur alın kırık bir cihaz 2 sene kullanın baktınız seviyorsunuz 2.cihaza geçersiniz hem de o zamana kadar 2.cihaz oturmuş olur.

Hocam OLED alıp kırdırmak mantıklı mı 2500 gibi bir ücrete yapılıyormuş sanırım, bir de cihazı ikinci el düşünüyorum aldıktan sonra yazılım güncellemesi vs yapılsa çiplemeye engel olur mu bir bilginiz var mı ? Nisan gibi anca kırdırabilirim.

Bende normal vardı 2 sene önce sattım daha geçen hafta çipli aldım bence çok mantıklı hocam devasa bir kütüphane var Zelda'lar Mario'lar işte ne bileyim metroidleri bitirene kadar siz 3.konsol çıkar öyle diyeyim bir de bunun üstüne 3.partiden çok sayıda port var BioShock serisi olsun Borderlands Darksiders say say bitmez.
Çipli aldıktan sonra güncelleme vs hepsi yapılıyor diye biliyorum yine de o tarz kırma yapan yerlere sorun isterseniz hatta tavsiyem temiz 2.el bir kırık bulursanız direkt onu almanız 12-13 civarı şu an OLED piyasası ben 2.çıktıktan sonra fiyatlara daha daha zam yaparlar diye düşünüyorum.

Bence en önemli husus bu konu özelinde bütçe olacaktır. Önceki mesajlarda çokça konuşuldu ondan ötürü fikir zenginliğini olması açısından bende şunları söyleyebilirim; Brezilya, Güney Kore ve Japonya mağazaları hala daha ortalamaya göre uygun fiyat veriyorlar. İlave olarak uyguna kartuşlu oyun alırım oynar satarım yahut takas vb yaparım diye düşünebilirsin. Switch 2 beklenir mi sorusuna ise kesin cevap veremiyorum maalesef. Lakin üstteki bilgiler belki seçiminde yardımcı olur.

Switch 2 OLED çıkacak mı? Resmî bir açıklama var mı?

Yok hani merak etmiştim.

Kesinlikle çıkar hocam. Şu an resmi bir haberi duyurusu vesairesi yok ama emin olun tabii ki hemen değil ama bir yıl içerisinde falan OLED modelini duyurup onu da 100 euro fazladan kitlerler millete ki şu yaz sonu almazsam ben de OLED'e bırakacağım parayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…