Diegla Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 529 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #11 Heiwa9 dedi: Lite alamam aynı zamanda TV box olarak da kullanıyorum arada bir cihazı yemek falan seyrederken akıllı olmayan televizyondan YouTube açıyorum . Genişletmek için tıkla... O zaman paraya kıyıp 2 bini verip çip taktıracaksın.
Heiwa9 dedi: Lite alamam aynı zamanda TV box olarak da kullanıyorum arada bir cihazı yemek falan seyrederken akıllı olmayan televizyondan YouTube açıyorum . Genişletmek için tıkla... O zaman paraya kıyıp 2 bini verip çip taktıracaksın.
Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #12 Diegla dedi: O zaman paraya kıyıp 2 bini verip çip taktıracaksın. Genişletmek için tıkla... Zaten istiyorum istiyorumda taktıracak bir yer yok buradaki esnafçılar Nintendo Switch'in ne olduğunu bilmiyor.
Diegla dedi: O zaman paraya kıyıp 2 bini verip çip taktıracaksın. Genişletmek için tıkla... Zaten istiyorum istiyorumda taktıracak bir yer yok buradaki esnafçılar Nintendo Switch'in ne olduğunu bilmiyor.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.731 Makaleler 5 Çözümler 277 7 Mayıs 2025 #13 Switch çıkınca 3DS fiyatı artmıştı, Switch 2 de çıkınca Switch fiyatları da artacak bu kaçınılmaz bir gerçek.
Switch çıkınca 3DS fiyatı artmıştı, Switch 2 de çıkınca Switch fiyatları da artacak bu kaçınılmaz bir gerçek.