Nintendo Switch 2 işlemcisi belli oldu!

Katılıyorum.

MediaTek & Mali almamak için yeterli bir sebep.

Series S bu konsolu elinde sopa ile kovalar, rakip olarak belirtilmiş ama imkansız.

Son düzenleme:

Muhtemelen TV versiyonuna özel bir şeyler ayarlarlar gene.

İstediği kadar özelliği olsun. Series s de de rtx var ama bazı oyunlarda 30fps de bile rtx açmıyor. Mimariye gelecek olursan da 2017 de cikan one x in sahip oldugu jaguar sayesinde one x series s den daha iyi grafiklerle oyun oynatabiliyor. Sahip olduğu işlemci ve ekran karti ile degerlendirecegiz tabiki baska neyle degerlendirecegiz. Series s için de ayni seyi diyorlardi. Konsolda güç değil optimizasyon önemli diye. Optimizasyonu iyi yapıyorlar ama oyunlar 900 1080p cikiyor artik

Tam tersi Series S'deki CPU Zen 2 mimarili olduğu için One X'in işlemcisine takla attırır. GPU olarak Xbox One X daha güçlü.
One X in gpu'su daha güçlü olduğu için Series S optimizeli oyunları bile Series S'den yüksek çözünürlükte oynatıyor. Tabi Series S'in işlemcisi ps5 ve Series X ile aynı olduğu için yüksek fps verebiliyor, ama grafikler kötü.

Ya ben normal x86_64 tabanlı işlemci sanıyordum Switch'i. Meğer ARM imiş. Yani ARM'da aslında oyun oynatacak süper gücü varmış.

Apple Silicon çocuk yapacak piyasada .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…