Nintendo Switch 2 vs PC

Adonis31

Hectopat
Daha fazla  
Garip bir kıyaslama fakat gene de sormak istiyorum. Ozel oyunlar nedeniyle switch2 çok hoşuma gitti özellikle Mario Kart world çok çok iyi duruyor fakat o paraya 9070XT alip sistemimi daha iyi yapabilirim cunku ekran karti yok PC'de şu an. Sizce Nintendo Switch 2 gene değer mi?

Garip bir kıyaslama fakat gene de sormak istiyorum. Ozel oyunlar nedeniyle switch2 çok hoşuma gitti özellikle Mario Kart world çok çok iyi duruyor fakat o paraya 9070XT alip sistemimi daha iyi yapabilirim cunku ekran karti yok PC'de şu an. Sizce Nintendo Switch 2 gene değer mi?
Bence 9070 XT daha iyi bir seçenek olacaktır

Hocam Nintendo maalesef Türkiye şartlarında alınacak bir şey değil bence çünkü oyunlar pahalı kozmetikler pahalı ve belirli tarzda oyunlar baskın olarak ama sistemi iyi yaparsan oyun fiyatları ve çeşitliliği açısından daha çok imkana sahip olursun.

Hocalarım switch 2 de karar kıldım performans olarak daha geride olsa da daha keyifli geliyor gozume ozel oyunlari sahane PC alsam da o oyunları izleyeceğim gene bir şey degismiycek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı