FLUXAbey Picopat Katılım 15 Şubat 2025 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #1 1 hafta içinde Switch alacağım fakat kararsızım. Sizce hâlâ alınır mı? Oyunları pahalı deniyor fakat ülke değiştirerek ucuza alabiliyormuşuz, sanırım hâlâ oluyor mu bu yöntem? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2025
1 hafta içinde Switch alacağım fakat kararsızım. Sizce hâlâ alınır mı? Oyunları pahalı deniyor fakat ülke değiştirerek ucuza alabiliyormuşuz, sanırım hâlâ oluyor mu bu yöntem?
Andreas Rönnberg Centipat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 3.687 Makaleler 5 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #2 Ben aldim. Alinir bence. Fakat Online ile isin yoksa cipli al.
FLUXAbey Picopat Katılım 15 Şubat 2025 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #3 çipli olmasının avantajları nedir biraz anlatabilirmisin
buzdolabi102 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2017 Mesajlar 2.501 Makaleler 1 Çözümler 14 5 Haziran 2025 #4 FLUXAbey dedi: Çipli olmasının avantajları nedir biraz anlatabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Nintendo'da oyunlar pahalı çiplilerde ise oyunlar ücretsiz kuruluyor. Türkiye'de çipsiz olmaması büyük sıkıntı.
FLUXAbey dedi: Çipli olmasının avantajları nedir biraz anlatabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Nintendo'da oyunlar pahalı çiplilerde ise oyunlar ücretsiz kuruluyor. Türkiye'de çipsiz olmaması büyük sıkıntı.
Andreas Rönnberg Centipat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 3.687 Makaleler 5 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #5 FLUXAbey dedi: çipli olmasının avantajları nedir biraz anlatabilir misin? Genişletmek için tıkla... Oyunlar bedava Turkce yama kurabiliyorsun FPS Boost yapabiliyorsun Android kurup, Play Store uygulamalarini deneyebiliyorsun
FLUXAbey dedi: çipli olmasının avantajları nedir biraz anlatabilir misin? Genişletmek için tıkla... Oyunlar bedava Turkce yama kurabiliyorsun FPS Boost yapabiliyorsun Android kurup, Play Store uygulamalarini deneyebiliyorsun
FLUXAbey Picopat Katılım 15 Şubat 2025 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #6 Windows vb. işletim sistemleri kurulabilir mi peki?
Andreas Rönnberg Centipat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 3.687 Makaleler 5 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #7 FLUXAbey dedi: Windows vb. işletim sistemleri kurulabilir mi peki? Genişletmek için tıkla... Yuklersin fakat verimsiz calisir. Linux da yukleyebilirsin.
FLUXAbey dedi: Windows vb. işletim sistemleri kurulabilir mi peki? Genişletmek için tıkla... Yuklersin fakat verimsiz calisir. Linux da yukleyebilirsin.